pandabayan
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
LiquidSky size bir sanal bilgisayar sunar ve o bilgisayar üzerinden işlerinizi halledebilmenizi sağlar. Bu sanal bilgisayar üst düzey bir oyuncu bilgisayarı gibidir ve internet hızı 5Ghz Wi-Fi / Ethernet / 4G. Bu hızlı bilgisayar ve internet ile hiç kasma yaşamadan oyun oynayabilir ya da film arşivi oluşturabilirsiniz.
Beta sürecinde üye olup referans linkiyle 3 kişiyi üye yapanlar 24 saat ücretsiz deneyebiliyor.
Ayrıca kullanan birinin internet hızı:
Ve birinin deneyimi:
hızım bu şekilde. Denemek için 7.5 GB boyutundaki oyunu indireyim dedim 2 dakika sürmedi
Linki:
Eğer bu linke tıklarsanız.Hem sizin kazancınız olur hem benim.Çünkü 3 üye kayıt oldurursam sanal bilgisayarı kullanabilirim.Sizde üye olursanız bende sizin linke girerim.Birlikte sanal bilgisayar alabiliriz.
Beta sürecinde üye olup referans linkiyle 3 kişiyi üye yapanlar 24 saat ücretsiz deneyebiliyor.
Ayrıca kullanan birinin internet hızı:
Ve birinin deneyimi:
hızım bu şekilde. Denemek için 7.5 GB boyutundaki oyunu indireyim dedim 2 dakika sürmedi
Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Eğer bu linke tıklarsanız.Hem sizin kazancınız olur hem benim.Çünkü 3 üye kayıt oldurursam sanal bilgisayarı kullanabilirim.Sizde üye olursanız bende sizin linke girerim.Birlikte sanal bilgisayar alabiliriz.
Son düzenleme: