EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tamamen Rezalet

AndroMurat Minecraft Turk Hesapları Açarak Kendi Konusunu Çok Güzel felan Yazıyor

Örnek: Sanalsurvival_forces

Kim Minecraft turk hesabı Açarken oynadığı sunucunun Adıyla Açarki ?[DOUBLEPOST=1420564448,1420564391][/DOUBLEPOST]Bu Sunucuda Vip'im Fakat Vip Olmam Bile Beni Durduramadı Bıraktım Sunucuyu.

Not: Vipin Şifresini Paylaştım ilk Giren şifreyi değiştirdi

cihadberk

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sunucuda adalet yok diyenler adminler sürekli izliyorlar ve sunucuyu geliştirmek için her şeyi yapıyorlar oyunda adım Vytautas_Mgp oyunda yeni oldugumu söyledim andromurat sağolsun sunucu hakkında bilgi verdi şuanda o sunucuda üst vip almayı düşünüyorum sunucuda lag yok çok başarılı tebrikler @Andromurat

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tamamen Rezalet

AndroMurat Minecraft Turk Hesapları Açarak Kendi Konusunu Çok Güzel felan Yazıyor

Kim Minecraft turk hesabı Açarken oynadığı sunucunun Adıyla Açarki ?[DOUBLEPOST=1420564448,1420564391][/DOUBLEPOST]Bu Sunucuda Vip'im Fakat Vip Olmam Bile Beni Durduramadı Bıraktım Sunucuyu.

Sunucuda üye olanların konuya yorum atmalarını istemiştim düşüncelerinizi yazın demiştim kullanıcı ip adresini kontrol ettirebilirsin iyi Forumlar Sunucuda işi hallolmayan banlanan yada ceza yiyen solugu forumda alıyor İyi Günler[DOUBLEPOST=1420569920][/DOUBLEPOST]
sunucuda adalet yok diyenler adminler sürekli izliyorlar ve sunucuyu geliştirmek için her şeyi yapıyorlar oyunda adım Vytautas_Mgp oyunda yeni oldugumu söyledim andromurat sağolsun sunucu hakkında bilgi verdi şuanda o sunucuda üst vip almayı düşünüyorum sunucuda lag yok çok başarılı tebrikler @Andromurat
Desteginiz İçin Teşekkürler İyi Forumlar :)

gbmaizol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tamamen Rezalet

Kendi Konusuna Yazmıyor Bilmedene Yazma Kardeşim ! Forces ADLI bi user var sw de Dikkat ettiysen bilmeden Konusuyu batırarak sw yi Kötülemeye çalışma çabası Bırakıosan bırak !

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendi Konusuna Yazmıyor Bilmedene Yazma Kardeşim ! Forces ADLI bi user var sw de Dikkat ettiysen bilmeden Konusuyu batırarak sw yi Kötülemeye çalışma çabası Bırakıosan bırak !
Hangi Sunucu olursa olsun kullanıcı işine gelmeyen bişi yaşadımı kendi menfaatine karşı bir şey yapılmadımı zaten solugu forumda alıyor hangi sunucu olursa olsun hep kullanıcılar aynı şeyi yapıyorlar katılıyorum size

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gelip sanamı anlatsınlar derdini :D
Mantıgınızla sizi Baş Başa bırakıyorum
Teşekkürler İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1420673470,1420653290][/DOUBLEPOST]Guncel[DOUBLEPOST=1420708846][/DOUBLEPOST]Güncel+[DOUBLEPOST=1420719041][/DOUBLEPOST]Güncel++[DOUBLEPOST=1420810099][/DOUBLEPOST]Güncell++