sanalsurvival_forces
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
Abi ben forces server öle güzelki sadece lag sorunu oda her serverde var gerisi zaten harika ancak yaşanır anlatılmaz <3 <3
Lag Problemi Giderildi Yeni CraftBukkit Yüklendi Chunk Hataları Çıkabiliyor Arada Problemler Tamamen ÇözülüyorLAGGG DOLU DÜZELTSENE MURO
Sunucuda üye olanların konuya yorum atmalarını istemiştim düşüncelerinizi yazın demiştim kullanıcı ip adresini kontrol ettirebilirsin iyi Forumlar Sunucuda işi hallolmayan banlanan yada ceza yiyen solugu forumda alıyor İyi Günler[DOUBLEPOST=1420569920][/DOUBLEPOST]Sunucu Tamamen Rezalet
AndroMurat Minecraft Turk Hesapları Açarak Kendi Konusunu Çok Güzel felan Yazıyor
Örnek: Sanalsurvival_forces
Kim Minecraft turk hesabı Açarken oynadığı sunucunun Adıyla Açarki ?[DOUBLEPOST=1420564448,1420564391][/DOUBLEPOST]Bu Sunucuda Vip'im Fakat Vip Olmam Bile Beni Durduramadı Bıraktım Sunucuyu.
Not: Vipin Şifresini Paylaştım ilk Giren şifreyi değiştirdi
Desteginiz İçin Teşekkürler İyi Forumlarsunucuda adalet yok diyenler adminler sürekli izliyorlar ve sunucuyu geliştirmek için her şeyi yapıyorlar oyunda adım Vytautas_Mgp oyunda yeni oldugumu söyledim andromurat sağolsun sunucu hakkında bilgi verdi şuanda o sunucuda üst vip almayı düşünüyorum sunucuda lag yok çok başarılı tebrikler @Andromurat
Sorunlu Oyuncu = BANNEDEN ÜST VİP ALDIM 5 gün içinde BAN YEDİM [sorunlu kurucu][DOUBLEPOST=1420575516,1420575456][/DOUBLEPOST]
Helal
Benim Sorunlarım Beni İlgilendirir OK ?PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN ERGEN İLLAHİ SSMİ ATALIM
Kendi Konusuna Yazmıyor Bilmedene Yazma Kardeşim ! Forces ADLI bi user var sw de Dikkat ettiysen bilmeden Konusuyu batırarak sw yi Kötülemeye çalışma çabası Bırakıosan bırak !Sunucu Tamamen Rezalet
AndroMurat Minecraft Turk Hesapları Açarak Kendi Konusunu Çok Güzel felan Yazıyor
Örnek: Sanalsurvival_forces
Kim Minecraft turk hesabı Açarken oynadığı sunucunun Adıyla Açarki ?[DOUBLEPOST=1420564448,1420564391][/DOUBLEPOST]Bu Sunucuda Vip'im Fakat Vip Olmam Bile Beni Durduramadı Bıraktım Sunucuyu.
Not: Vipin Şifresini Paylaştım ilk Giren şifreyi değiştirdi
Hangi Sunucu olursa olsun kullanıcı işine gelmeyen bişi yaşadımı kendi menfaatine karşı bir şey yapılmadımı zaten solugu forumda alıyor hangi sunucu olursa olsun hep kullanıcılar aynı şeyi yapıyorlar katılıyorum sizeKendi Konusuna Yazmıyor Bilmedene Yazma Kardeşim ! Forces ADLI bi user var sw de Dikkat ettiysen bilmeden Konusuyu batırarak sw yi Kötülemeye çalışma çabası Bırakıosan bırak !
Çok haklı !Hangi Sunucu olursa olsun kullanıcı işine gelmeyen bişi yaşadımı kendi menfaatine karşı bir şey yapılmadımı zaten solugu forumda alıyor hangi sunucu olursa olsun hep kullanıcılar aynı şeyi yapıyorlar katılıyorum size
Teşekkürler İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1420673470,1420653290][/DOUBLEPOST]Guncel[DOUBLEPOST=1420708846][/DOUBLEPOST]Güncel+[DOUBLEPOST=1420719041][/DOUBLEPOST]Güncel++[DOUBLEPOST=1420810099][/DOUBLEPOST]Güncell++Gelip sanamı anlatsınlar derdini
Mantıgınızla sizi Baş Başa bırakıyorum