Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SancakCraft | Ayrımcılık Yok | 1.8.x | sancakcraft.nitrado.net
her sunucuda illaki bi lag oranı vardır %0 imkansız asdasasd sunucudayim zaten essentials v.s hepsi alinti birde tek chestcommands v.s diyor arkadaş yaşın kaç
Pluginlerimiz alıntı değilldir. Israrını süldürebilirsin. Ayrıca tartışma ortamı yaratmakta bir suçtur. Ben alttan karşılıyorum. Gizli yorum kasıyorsun şu an.[DOUBLEPOST=1439462725,1439460101][/DOUBLEPOST]Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
Hocam senin gibi kendi beğenmiş kişiler böyle düşünür anca. Schmatic olan yerlerimiz = Spawm,Orman diğer yerleri kendimiz yapmamıza rağmen sunucuyu gezmeden böyle konuşuyorsan diyecek sözüm yok.[DOUBLEPOST=1439397445,1439393493][/DOUBLEPOST]Umarım anlamışındır.
Her konu eleştiriye açıktır. Zaten Spawn ve orman demişsin. En olmaması gerekn spawn. Lapis nedir ? Sadece set walls. Arena ? oda set walls ? 10 dakkada iksidie bite. Ama spawn en önem verilmesi gereken yer. Ha birde sunucundan veya arkadaşlarından konuya yorum atmalarını istemende ayrı bir zavallılıktır.
Her konu eleştiriye açıktır. Zaten Spawn ve orman demişsin. En olmaması gerekn spawn. Lapis nedir ? Sadece set walls. Arena ? oda set walls ? 10 dakkada iksidie bite. Ama spawn en önem verilmesi gereken yer. Ha birde sunucundan veya arkadaşlarından konuya yorum atmalarını istemende ayrı bir zavallılıktır.
1.si lapisimiz o normal faction sunuculardaki lapis gibi değil natural bir lapistir. Ayrıca kimseden yorum atmasınıda istemedim. Spawn konusuna gelirsek şu an birçok sunucudaki spawn alıntıdır. Bunun farkındasınızdır. Bizim sunucumuz açılalı 4 gün oldu ve +30-+20 onliine ulaşabildik. Ancak yorumlarınız için teşekkürler saygıyla karşılarım. Yeni spawnda getiricem zaten.|-Alıntı Pluginler Kaldırılmıştır-|[DOUBLEPOST=1439486605,1439469147][/DOUBLEPOST]Konu güncellenmiştir. Tüm yorumlar dikkate alınmıştır. İyi forumlar !
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.