sxecsman2

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
her sunucuda illaki bi lag oranı vardır %0 imkansız asdasasd :D sunucudayim zaten essentials v.s hepsi alinti birde tek chestcommands v.s diyor arkadaş yaşın kaç :D
Senin seviyene düşemem kardeşim şikayetimide bildiriyorum Forum yetkililerine.

sxecsman2

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Pluginlerimiz alıntı değilldir. Israrını süldürebilirsin. Ayrıca tartışma ortamı yaratmakta bir suçtur. Ben alttan karşılıyorum. Gizli yorum kasıyorsun şu an.[DOUBLEPOST=1439462725,1439460101][/DOUBLEPOST]Umarım anlatabilmişimdir derdimi.

AyanHop

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hocam senin gibi kendi beğenmiş kişiler böyle düşünür anca. Schmatic olan yerlerimiz = Spawm,Orman diğer yerleri kendimiz yapmamıza rağmen sunucuyu gezmeden böyle konuşuyorsan diyecek sözüm yok.[DOUBLEPOST=1439397445,1439393493][/DOUBLEPOST]Umarım anlamışındır.
Her konu eleştiriye açıktır. Zaten Spawn ve orman demişsin. En olmaması gerekn spawn. Lapis nedir ? Sadece set walls. Arena ? oda set walls ? 10 dakkada iksidie bite. Ama spawn en önem verilmesi gereken yer. Ha birde sunucundan veya arkadaşlarından konuya yorum atmalarını istemende ayrı bir zavallılıktır.

sxecsman2

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Her konu eleştiriye açıktır. Zaten Spawn ve orman demişsin. En olmaması gerekn spawn. Lapis nedir ? Sadece set walls. Arena ? oda set walls ? 10 dakkada iksidie bite. Ama spawn en önem verilmesi gereken yer. Ha birde sunucundan veya arkadaşlarından konuya yorum atmalarını istemende ayrı bir zavallılıktır.
1.si lapisimiz o normal faction sunuculardaki lapis gibi değil natural bir lapistir. Ayrıca kimseden yorum atmasınıda istemedim. Spawn konusuna gelirsek şu an birçok sunucudaki spawn alıntıdır. Bunun farkındasınızdır. Bizim sunucumuz açılalı 4 gün oldu ve +30-+20 onliine ulaşabildik. Ancak yorumlarınız için teşekkürler saygıyla karşılarım. Yeni spawnda getiricem zaten. |-Alıntı Pluginler Kaldırılmıştır-|[DOUBLEPOST=1439486605,1439469147][/DOUBLEPOST]Konu güncellenmiştir. Tüm yorumlar dikkate alınmıştır. İyi forumlar !

sxecsman2

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız benim için çok önemli hepsini dikkate alıyorum.[DOUBLEPOST=1439491526,1439489369][/DOUBLEPOST]
Deneyiniz :D[DOUBLEPOST=1439494391][/DOUBLEPOST]VİP özellikleri ve VİP petleri eklenmiştir.[DOUBLEPOST=1439550999][/DOUBLEPOST]Konu videosu eklenmiştir.