Saniyeli ışınlanmayı türkçeleştirme

baran2424

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ESSENTİALS CONFİG DEN 3 YAPTIM DA DON'T MOVE 3 SECONDS FELAN DİYOR ONU NASIL TÜRKÇELEŞTİRECEZ SKRİPTLE OLMUYORMU YARDIM

beeboyTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials mesajlarını Türkçeleştirmek için:
Essentials.jar'ı Winrar ile açın, messages_en dosyasına girin (config.yml dosyasında dil dosyası kısmı vardır, orası en veya tr olabilir buna göre eğer tr ise messages_tr dosyasından editleme yapabilirsiniz.). Özel karakter sembolleriyle kelimeleri veya harfleri yazabilirsiniz.

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
beeboyTR kardeşime katılıyorum, Türkçe karakter için ise şu siteyi kullan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu siteye gir üstte en üste mesela " I " harfi harfi yaz hemen üstünde convert yazıyor converte bas aşağıda ortalarda java script var ordakini kopyala yapıştır ı harfi oluyor.

beeboyTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beeboyTR kardeşime katılıyorum, Türkçe karakter için ise şu siteyi kullan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu siteye gir üstte en üste mesela " I " harfi harfi yaz hemen üstünde convert yazıyor converte bas aşağıda ortalarda java script var ordakini kopyala yapıştır ı harfi oluyor.
Galiba ASCII karakter de koyabiliyoruz?

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
"NotePad+" kurduktan sonra "ü ö ç ı ğ ş" gibi harfleri kullanmak için *Kodlama > BOM Olmadan UTF-8" eğer çalışmaz ise ASCII ve UTF-8'i deneyebilirsin bu işlemleri yapmadan önce Yedek almayı unutma.

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
"NotePad+" kurduktan sonra "ü ö ç ı ğ ş" gibi harfleri kullanmak için *Kodlama > BOM Olmadan UTF-8" eğer çalışmaz ise ASCII ve UTF-8'i deneyebilirsin bu işlemleri yapmadan önce Yedek almayı unutma.
zipin içinde yalnız hiç denemedim ama sanırım olmuyor.