Şansını denemek isteyen?

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: İndirim sanırım 3 gün sonra başlayacak.
Aralarından sadece ilk alan arkadaş özel fiyatla kazanıyormuş.
Yarattığım heyecandan dolayı özür dilerim.

Son düzenleme:

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güvenilirmi Öylese 3-4 Tane Pc Alıcam :D

200 Tl Ye Alabildiğimi Alıcam İnşallah .D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çayımı alıp geldim. :cay:

Pazarlama taktikleri..

Shipping:
TRY 70.23 ToTurkey via EMS Express Mail Service
7-15 business days

Bakın 3 lira verdiniz, Kargo için 70 TL , ve de 7-15 iş günü içinde gelir diyor. Bu da demek oluyor ki cumartesi pazar geçecek.
Yaklaşık 73 Liraya 3 Hafta sonra almış olabilirsiniz. Yine uygun sayılır, ama taa nerelerden geleceği söyleniyor. Belki de hiç göndermeyecekler. Bilemezsiniz, Belkide gönderdik, Bizden gitti size ulaşmış olmalı gibi ayak çekecekler. Riske girmeye gerek yok.

Eğer diyorsanız, Ben dolandırılayım ya canım çekti falan, Hemen rust to buy butonuna tıklayın.

DÜŞÜNCEM > Bence o anki trafikten faydalanabilirler, Adam almak için tıklar trafikten sanki fırsat devam ediyormuş gibi görünür ama aslında başkası çoktan almıştır ve sende farketmeden 1,827.56 TL Ödemiş olursun. " geçmiş olsun " :para:

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çayımı alıp geldim. :cay:

Pazarlama taktikleri..

Shipping:
TRY 70.23 ToTurkey via EMS Express Mail Service
7-15 business days

Bakın 3 lira verdiniz, Kargo için 70 TL , ve de 7-15 iş günü içinde gelir diyor. Bu da demek oluyor ki cumartesi pazar geçecek.
Yaklaşık 73 Liraya 3 Hafta sonra almış olabilirsiniz. Yine uygun sayılır, ama taa nerelerden geleceği söyleniyor. Belki de hiç göndermeyecekler. Bilemezsiniz, Belkide gönderdik, Bizden gitti size ulaşmış olmalı gibi ayak çekecekler. Riske girmeye gerek yok.

Eğer diyorsanız, Ben dolandırılayım ya canım çekti falan, Hemen rust to buy butonuna tıklayın.

DÜŞÜNCEM > Bence o anki trafikten faydalanabilirler, Adam almak için tıklar trafikten sanki fırsat devam ediyormuş gibi görünür ama aslında başkası çoktan almıştır ve sende farketmeden 1,827.56 TL Ödemiş olursun. " geçmiş olsun " :para:
Mantıklı fakat bu daha mantıklı.Sanal kart açtırıp içine 100TL yüklersin veya ön ödemeli kart alıp 100 TL yüklersin 1800TL'yi gömemezler.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
İnanılmaz bir kampanya şiddetle almanızı öneririm ama paranız kısıtlıysa başka dolandırıcı sitelerede bakabilirsiniz.