Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Kısa ve öz cevap .s .s
Kısa ve öz cevap .s .s
Tamam.Vay şansa bak ben bu rastgele silah gelen şeyi acmadan once bi gusül aliyodum adam gibi birsey gelmesi icin ey gidi gunler butun parami buna yatirirdim tamam gaza geldim artik yarın yepyeni bir hesapla S4 e basliyorum!
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Umarım ki vardır eğlene eğlene oynarız :3bende indircem pcmde boş hafıza varsa :3
Wat... Kızım kaç program yüklü senin sistemde. xDtamam sığıyo quwıeyıqweyqweqweuqyweıuqwe ama pc de 1 gb yer kalıyo xD
gurkan63sorma 30 dan fazla oyun var silice mbirkaçınıneyse aeria games hesabını versene ekleyem C:
Sen bana söyle özelden ben ekleyeyim.kullanıcı bulunamadı wat ._.
Afferin kızımaaa. -__-[DOUBLEPOST=1414930871,1414930775][/DOUBLEPOST]Ekliycek misin. she buldum o.o
Sen bana söyle ismini ekliyim ben.bende bir şey yoh gözükmüy ._.
Tricklerle başla ! (Asla tricklerle başlamanı önermem :s) (Hiç trick yapamıyorumBiri şu oyunu bana düzgünce öğretsintamamıyla şansa ve twin sağolsun 1. oldum
ama oyunun daha %30'unu bile bilmiyorumdur
![]()
Oyundan ikidebir sunucuyla bağlantı kesildi diyip atmasa sana öğreticem de... Sen beni ekle Alaplaya ismim gurkan63 pls.Biri şu oyunu bana düzgünce öğretsintamamıyla şansa ve twin sağolsun 1. oldum
ama oyunun daha %30'unu bile bilmiyorumdur
![]()
Bende gelmek istiyrem ama gelemiyremOyundan ikidebir sunucuyla bağlantı kesildi diyip atmasa sana öğreticem de... Sen beni ekle Alaplaya ismim gurkan63 pls.![]()
Tricklerin nasıl yapıldığı konusunda 1 fikrim var o da havaya atlayıp silahla vurup yerinde durmakTricklerle başla ! (Asla tricklerle başlamanı önermem :s) (Hiç trick yapamıyorum)