Sararan Yapraklar [Hikaye]

KaanEser

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mağaranın Sırrı Devamını Getiremediğim İçin Yeni Hikayeye Başlayayım Dedim :) İyi Okumalar...

Bölüm 1 - Sadece Başlangıç...

Kenny O Gün Yeni Gelen Kendi Hayatlarını Anlatan Minecraft Adlı Dersteydi. Zevk Alarak Dinliyordu Ki Okulun En Tembellerindendi. Kızıltaş Dersi Öğleden Sonraydı. Bir Anda Biraz Hava Alma İsteği Duydu. Hocadan Tuvalet İzni İstedi. Ve Acil Yangın Merdiveninden Okul Kapısını İzlemeye Başladı. O Anda Müdür Yardımcısı Bayan Hopkins , Beden Eğitimi Öğretmeni Bay Colins ve Kızıltaş Öğretmeni Bay Derek Okul Kapısında Bir Müfettişi Ağırlayacaklardı. O Sırada Derek Kapıyı Açmaya Gittiği Anda Müfettiş Onu Sıkıca Tutup Kafasını Isırdı. Kenny O Sırada Şok Geçirdi. Bayan Hopkins ''Bay Derek! Siz İyi Misiniz ?'' Deyip Yanına Yaklaştığı Anda Derek De Bayan Hopkins'i Isırdı. Bay Colins Hemen Okula Kaçtı. Hemen Duyuru Koltuğuna Oturdu Ve Şöyle Dedi ''Tüm Sınıfların Dikkatine ! Daha Demin Bay Derek Ve Bayan Hopkins Garip Bir Şekilde Başından Isırıldı Ve Değişik Bir Mor Canavara Dönüştü. Bu Yüzden Tüm Sınıflar Yavaş Bir Biçimde Kaçsınlar.'' Kenny'nin Aklına Sevdiği Kişi Olan Sally Geldi. Hemen Sınıfa Koştu . O Sırada Herkes Panik İçindeydi. Raul Ve Paul Hemen Kennylerin Arkasından Koştu. Randy Kardeşi Kelly'i Aldı Ve Onlar Kennylerin Arkasından Koşuşturdu. Bay Colins İlk Önce Kendi Sınıfına Baktı Ve Sağ Kalan Kimse Olmadığını Herkesin Mor Canavar Olduğunu Fark Etti. O Sırada Kennylerin Koştuğunu Gördü Ve Sağ Olup Olmadığına Baktı. Kenny '' Bay Colins! Siz İyi Misiniz? '' Colins '' Evet İyiyim . Asıl Siz İyi Misiniz? '' Randy '' Hayır Hocam. İyi Değiliz ! Bunlar Da Ne Oluyor ? '' Paul '' Sakin Olun ! Bunlar Sanki Filmlerdeki Yaratıklara Benziyor '' Kenny '' Çocuklar . Bence Bunlar Hepimizi Öldürüp Kendileri Gibi Yapmak İstiyorlar. Bu Hepimiz Ölene Kadar Da Devam Edecek. '' Raul Hemen Atıldı ''Evet Kenny Haklı. Bunlar Sadece Başlangıç...''

1. Bölümün Sonu...

benemre121

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İyi gitmişssinde kardeşim biraz düzelt konusmaları yani orda birleşik yazmasan daha iyi olabilir demek istiyorum tabi kii. İyi iyi

KaanEser

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2. Bölüm - Öğretmenler Odası

Raul:
- Kenny Haklı. Bunlar Sadece Başlangıç...
Randy:
- Peki Bu Konuda Ne Yapacağız?
Colins:
- Öğretmenler Odasında Alet Çantası Var . Oradan Eşyaları Kullanabiliriz.
Sally:
- Biz De Bir Sığınak Hazırlarız!
Colins:
- Tamam. Randy , Paul Ve Kenny . Siz Benimle Öğretmenler Odasına Gelin. Sally ve Kelly . Siz De Sığınak Hazırlayın. Raul Sen de İlerdeki Odalarda Sıkışmış Birileri Var Mı Diye Bir Bak Ve Sonra Sığınak Yapmaya Yardım Et. Hadi Çocuklar Gidelim.
Raul İlerdeki Sınıflara Bakmaya Gittiğinde Kankasının Sağ Olmasını Çok İstiyordu. Hemen Sınıftan Bir Bağırma Sesi Duydu. Koşarak Sınıfa Girdi . Kankası Harry ve Aynı Sınıftan İki Kişi Olan Candy Ve Colton Oradaydı. Üzerlerine Kitaplık Düşmüştü Ve 5 Mor Yaratık Üzerlerine Yürüyordu. Raul Bağırışlar Karşısında Ne Yapacağını Düşünürken Yangın Söndürücü Aklına Geldi Bir Sallayışta Beşini De Halletti. Kaldırırken Harry İle Konuşmaya Başlamıştı.
Raul:
- Harry . Sen İyi Misin?
Harry:
- İyiyim Kanka. Burda Çok Garip Şeyler Oluyor! Çok Korkuyorum Candy Ve Colton İle Kaçacakken Üzerimize Kitaplık Düştü.
Raul:
- Candy , Colton . Peki Siz İyi Misiniz?
Candy:
- Ben İyiyim. Bizi Burdan Kurtarın.
Raul:
- Bay Colins Alet Çantasıyla Gelecek Ve Onları Öldüreceğiz. Bazı Arkadaşlarım Da Sığınak Yapıyorlar. Onlara Yardım Edelim.
Colton:
- Peki . Ölmek İstemiyorum Ben.
Raul:
- Ölmemek İçin Elimizden Geleni Yapmamız Gerek. Yardımlaşarak Başarmamız Hepimizin Kurtulması İçin Çok Önemli...
O Sırada Colins Ve Diğerleri Öğretmenler Odasına Girmişti. Zombi Neredeyse Yoktu Çünkü O Sırada Tüm Öğretmenler Dışarıdaydı. Hemen Alıp Yemek Aradılar. Kenny Bir Kutu Abur Cubur Buldu Ve Oradan Çıktılar. Sallyler İse Sığınağı Bitirmek Üzereydiler. Colton , Candy Ve Harry De Yardım Edince Çabucak Hazırdı Sığınak. Kennyler De Hızla Gelip Sığınağa Girdiler. Ve Konuşmaya Başladılar.
Randy:
- Alet Çantası Burda Ve Sürüyle Aletimiz Var.
Colton:
- Bende De Odunlar Ve Taşlar Var. Bunlarla Crafting Dersinde Öğrendiğim Şeyleri Yapabilirim
Kenny:
- Ben De Bir Kutu Abur Cubur Buldum.
Colins:
- Ama Bunu Dikkatli Bir Şekilde Tüketmemiz Gerek.
Paul:
- Öğretmenler Odasında Bulduğum Şu Anahtara Bakın!

Devam Edecek
2. Bölümün Sonu

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir seferde niye 5 bölüm birden yazmıyorsunuz???? Çok beğendim demek istedim :D