SarıBücürIsBack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Sarı Bücür ama insanlar genelde bana "Bunu kim çağırdı lan?" der.
Bugün size Sarı Bücür'den Slime yapımını öğreteceğim.
Peki neden?...
Bazı şeyleri sorgulamamak gerek.
Sarı Bücür'ün ne olduğunu bilmeyenler spoiler'ı açsınlar
Gerekli olan malzemeler:
Sarı Bücür:Sarı Bücürler okula gitmek dışında pek fazla evin dışarısına çıkmazlar o yüzden okula gidiş-dönüş saatlerinde bir servisin tepesine uçaktan atlayıp servisin tavanını matkapla delip Sarı Bücürlerden birini kaçırmanız veya evlerini basmanız gerek, ev basma olayı tamamen sizin hayal gücünüze kalmış isterseniz evin camını kırın, isterseniz kanalizasyon borusunda girin isterseniz tünel kazın fark etmez yeter ki o evi basın!
Borax:Eczanelerde bulabilirsiniz. Bazı okul karşısı kırtasiyeler çocuklar yapsın diye satıyor o yüzden bazı kırtasiyelerde de bulabilirsiniz.
Tutkal: AVM'lerde, Süpermarketlerde ve kırtasiyelerde bulabilirsiniz.
Cam Kase: Çatal bıçak tarzı şeyler satan yerlerde bulabilirsiniz, mesela Karaca.
Kaşık: Cam Kase ile aynı.
Yapılışı:
Yani çok büyüklenmemek gerek arkadaşlar bir gün bakıyorsun her şey yolunda gidiyor ertesi gün bakıyorsun Sarı Bücür'den slime yapıyorsun.
Mesela benim ilkokuldan bir arkadaşım vardı adı Ahmet Taha çok büyükleniyordu hepinizden daha zekiyim falan diyordu deneme sınavlarında matematikten 0 yanlış çıkarıyordu falan, geçen yolda gördüm baktım Sarı Bücürden slime yapıyor
Bugün size Sarı Bücür'den Slime yapımını öğreteceğim.
Peki neden?...
Bazı şeyleri sorgulamamak gerek.
Sarı Bücür'ün ne olduğunu bilmeyenler spoiler'ı açsınlar
Sarı Bücür 2013 yılının kasım ayında SarıBücürIsBack, veya o zamanki adıyla Spideryasin'in 2-3 saniyelik heves ve can sıkıntısıyla yaptığı bir skindir. 2-3 saniyelik hevesle yapmıştır ama çok beğenilmiştir. O dönemin adminleri bu skini çok beğenmiş ve Spideryasin'e 1 hafta Sarı Bücür tagı vermiş, kendi avatarlarını da Sarı Bücür yapmışlardır. Üyeler de beğenmiştir fakat bunu yaşam tarzı olarak görenler olmuş ve o dönemin adminleriyle kavga edenler olmuştur. ve bu şekilde Spideryasin birden ünlü olmuştur. Anlattıklarımda zerre abartı yoktur.
Sarı Bücür'ü genelde bu forumun kadim üyeleri bilir, 2015 ve sonrasında kaydolanlar bu olaya şahit olmuş kadim üyelerden öğrenmedikçe bilmelerine imkan yoktur.
Sarı Bücür'ü genelde bu forumun kadim üyeleri bilir, 2015 ve sonrasında kaydolanlar bu olaya şahit olmuş kadim üyelerden öğrenmedikçe bilmelerine imkan yoktur.
Gerekli olan malzemeler:
- 1 adet Sarı Bücür
- 100 Gram Borax
- 100 gram tutkal
- 1 Adet cam kase
- 1 adet büyük kaşık
Sarı Bücür:Sarı Bücürler okula gitmek dışında pek fazla evin dışarısına çıkmazlar o yüzden okula gidiş-dönüş saatlerinde bir servisin tepesine uçaktan atlayıp servisin tavanını matkapla delip Sarı Bücürlerden birini kaçırmanız veya evlerini basmanız gerek, ev basma olayı tamamen sizin hayal gücünüze kalmış isterseniz evin camını kırın, isterseniz kanalizasyon borusunda girin isterseniz tünel kazın fark etmez yeter ki o evi basın!
Borax:Eczanelerde bulabilirsiniz. Bazı okul karşısı kırtasiyeler çocuklar yapsın diye satıyor o yüzden bazı kırtasiyelerde de bulabilirsiniz.
Tutkal: AVM'lerde, Süpermarketlerde ve kırtasiyelerde bulabilirsiniz.
Cam Kase: Çatal bıçak tarzı şeyler satan yerlerde bulabilirsiniz, mesela Karaca.
Kaşık: Cam Kase ile aynı.
Yapılışı:
Yani çok büyüklenmemek gerek arkadaşlar bir gün bakıyorsun her şey yolunda gidiyor ertesi gün bakıyorsun Sarı Bücür'den slime yapıyorsun.
Mesela benim ilkokuldan bir arkadaşım vardı adı Ahmet Taha çok büyükleniyordu hepinizden daha zekiyim falan diyordu deneme sınavlarında matematikten 0 yanlış çıkarıyordu falan, geçen yolda gördüm baktım Sarı Bücürden slime yapıyor
- kaçırdığımız Sarı Bücür'ün ağzını sıkıca bantlıyoruz ki fazla ses çıkarıp insanların sizin bu yaptığınızı tahmin edip polisi aramasın.
- Kaçırdığımız Sarı Bücür'ü bir mikrodalga fırına bir şekilde sığdırıyoruz
- Mikrodalganın ısısını en sonuna kadar açıyoruz ve 10 saat boyunca bekliyoruz
- 10 saat geçtikten sonra sarı bücürün sıvıya dönüştüğünü göreceksiniz bu sıvının 1 çay bardağı kadarını cam kasenin içine dökün
- Cam kasenin içindeki sıvıyı karıştırırken bir yandan da tutkalı kasenin içine boşaltın
- Tutkalı tamamen boşalttıktan o kaşığı bir şekilde yok edin yoksa zamanla Sarı Bücür yumurtasına dönüşecek ve o yumurtanın içinden Sarı Bücür çıkıp evinizi darmadağan edecektir.
- Boraxı tamamen dökün ve elinizle iyice yoğurun
- Ve Sarı Bücür'den yapılmış Slimeınız hazır şimdi istediğiniz yere gidebilirsiniz.
Son düzenleme: