savaş var dediler kale yaptık gardaş :D

Selçuk S.(Dmxcraft)

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar daha 1-1 bucuk saat önce kalemin surlarının ilk halini paylasmıstım şimdi ise surlar bitti en kısa zamanda kalenin yapımına baslayacagım yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen!! texturepack: soartex fanver

2012-10-23_01.39.07.png
2012-10-23_01.39.22.png
2012-10-23_01.39.26.png
2012-10-23_01.39.32.png
2012-10-23_01.39.47.png
2012-10-23_01.40.06.png
2012-10-23_01.40.16.png
2012-10-23_01.40.24.png

minecraftcrafting

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
banada basit geldi ben tek başıma dağ yapmıştım içinde tünel olan ama resimini çekecektim ki arkadas server i açıp kapatacam dedi ok dedim gelince çekerim diye ve bi baktim arkadas haritayi değiştirmiş xD dağın boyutlari aklimda ama yamuk yumuk olduğu için en büyük yerinden söylüyorum :D 38(kuzey,güney)x34(doğu,batı)40-45 arası tam emin değilim yükseklik :D

Selçuk S.(Dmxcraft)

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakın arkadaşlar basit gelmiş olabilir bu daha başlangıç daha içerisine uzun bir kale yapmayı düşünüyorum hatta başlaadım bile yarısı bitmek üzere emeğe saygı lütfen

minecraftcrafting

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
emeğe saygımız sonsuzda sana tavsiyem kaleye hendek yap :D lavlı :D kapıyıda pistonlu yap :D düğmeye basınca tüm pistonlar birbirini itsin yapışkan piston olsunki düşmesin ta karşıya geçecek şekilde yap :D

Selçuk S.(Dmxcraft)

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler zaten kale ile surların arasında belirli bir aralık olacak orayı dediğin gibi lavla kaplicam güzel olacak pistonlarda kafam karışıyor ama denicem

minecraftcrafting

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bunu bi serverde yaptıysan IP ver Pistonlarda yardımcı olurum ama singleplayer deyse resim çekerim ona göre yaparsın okey :D
Bu arada serverdeyse içeriye evler yapıp plugin falan geliştirirsin yani :D

Mc.Craft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bnce cok güzel yapmıssın sur örmek iki dk da yapılcak iş deil tebrik ederim seni

artizboy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel dış hat ama hiç dekorasyon yok içeriye bi şehir yapsan daha canlı durur.. bayrak eklemelisin kale kulelerini unutmuşsun ara ara yapcan ama güzel 1. aşama bu benim için..