Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScoreboardStats Plugini Artık Çalışmıyor Neden ?.....
ScoreboardStats Plugini Artık Çalışmıyor Neden ?..... önceden çalışıyodu acaaba çatışan bir plugin mi var ben 2 dünya yarattım ondan sonra oldu eskiden çalışıyo ondan olmuş olabilir mi bozulmmuş olabilir mi yardım pls
ScoreBoardStats 'a güncelleme geldi.
Tüm eski dosyalarını sil datalar dahil.
Yeni plugini kur.
Not: Yeni güncellemede kalp eklemek için [<3] yapmıyorsun direkt kalp karakterini ekliyorsun.
❤
Yeni plugini kur.
Not: Yeni güncellemede kalp eklemek için [<3] yapmıyorsun direkt kalp karakterini ekliyorsun.
❤
Yeni plugini kur.
❤
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.