CoffeeBeat
Zindev
- En iyi cevaplar
- 0
Reis(@tekno 51 ) yekisini geri aldığına göre, sözünü tutan tek kişi olarak geri dönmem de bi sakınca yok gibi.
Unutanlar vardır diye bi özet geçelim;
Gerçek adım Burak, fakat Zindev denmesinden ayrı bir zevk alırım(fantezi).
Java geliştiricisiyim,onun dışında az buz Java Script, Php,SQL,HTML(Facebook post virüsleriyle uğraştım bi kaç ay) bilirim.
Java konusunda hafife alınmayacak derecede bilgiliyimdir, yani herhangi bir sorununuz varsa bana burdan yada skypeden mesaj atarak her türlü sorununuzu sorabilirsiniz,çözmekle kalmam aynı zamanda size olayıda açıklarım böylelikle kopyala+yapıştır javacı olmazsınız.
Onun dışında Meslek Lisesi öğrencisiyim,Bilgisayar bölümü,Ağ Yönetimi dalı.
Bölümüm sağolsun Router konfigürasyonu,yönlendirme,Linux vs konularda da size yardımcı olabilirim.
Spor olarak karate ve jimnastik ile uğraşıyorum.
Nasıl kişileri seversin/sevmezsin diye sorarsan;
-Yazı Boyutu 5 ,Courier New fontu ile yazı yazan kişilere ilgi duyarım.
-Çocukları sevmem,oldum olası sevmedim.Ama saygısızlık(küfür,taklit vb) yapmadıkları sürecede azarlamam.
-Cıvık (popi olarak geçiyo galiba) insanlardan nefret ederim.
-Baştan savma iş yapmayan ve severek yapan kişileri bende severim.
-3 Ayda bir farklı bi kızla çıkan insanlardan nefret ederim,benim bi sevgilim var halada bir.
-Camel içen liselilerden nefret ederim.
-Lordum @tekno 51 'e itaatim ve saygım sonsuzdur,gönülden severim.
Online Oyun olarak LoL oynamam,CS:GO oynamam,RocketLeague oynamam,Metin 2 PvP,Cs 1.6,S4League oynarım.
Offline oyun olarak Dark Souls ve Witcher serisinin büyük hayranıyım,onun dışında her türlü RPG oyunu oynarım çokta fena buildler yaparım.
Ailem ile kalıyorum,geçimimi Spigot'dan kazandığım aylık 400-600 lira ile sağlıyorum.
İşte bu köhne kişiyi az çok hatırladıysanız,size bi mesajı var.
Selam Gençler
Unutanlar vardır diye bi özet geçelim;
Gerçek adım Burak, fakat Zindev denmesinden ayrı bir zevk alırım(fantezi).
Java geliştiricisiyim,onun dışında az buz Java Script, Php,SQL,HTML(Facebook post virüsleriyle uğraştım bi kaç ay) bilirim.
Java konusunda hafife alınmayacak derecede bilgiliyimdir, yani herhangi bir sorununuz varsa bana burdan yada skypeden mesaj atarak her türlü sorununuzu sorabilirsiniz,çözmekle kalmam aynı zamanda size olayıda açıklarım böylelikle kopyala+yapıştır javacı olmazsınız.
Onun dışında Meslek Lisesi öğrencisiyim,Bilgisayar bölümü,Ağ Yönetimi dalı.
Bölümüm sağolsun Router konfigürasyonu,yönlendirme,Linux vs konularda da size yardımcı olabilirim.
Spor olarak karate ve jimnastik ile uğraşıyorum.
Nasıl kişileri seversin/sevmezsin diye sorarsan;
-Yazı Boyutu 5 ,Courier New fontu ile yazı yazan kişilere ilgi duyarım.
-Çocukları sevmem,oldum olası sevmedim.Ama saygısızlık(küfür,taklit vb) yapmadıkları sürecede azarlamam.
-Cıvık (popi olarak geçiyo galiba) insanlardan nefret ederim.
-Baştan savma iş yapmayan ve severek yapan kişileri bende severim.
-3 Ayda bir farklı bi kızla çıkan insanlardan nefret ederim,benim bi sevgilim var halada bir.
-Camel içen liselilerden nefret ederim.
-Lordum @tekno 51 'e itaatim ve saygım sonsuzdur,gönülden severim.
Online Oyun olarak LoL oynamam,CS:GO oynamam,RocketLeague oynamam,Metin 2 PvP,Cs 1.6,S4League oynarım.
Offline oyun olarak Dark Souls ve Witcher serisinin büyük hayranıyım,onun dışında her türlü RPG oyunu oynarım çokta fena buildler yaparım.
Ailem ile kalıyorum,geçimimi Spigot'dan kazandığım aylık 400-600 lira ile sağlıyorum.
İşte bu köhne kişiyi az çok hatırladıysanız,size bi mesajı var.
Selam Gençler