WitherLegend
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Konu dışında mesajlar sayılmadığı için klasik bir konu./EDİT
Son düzenleme:
Akıl yaşı olarak bahsettim.Emin ol forumdaki 20 yaşından büyük adamdan iyi biliyorum, 10 yaşındaki adamdan kötü biliyorum.Anlayacağımız akıl yaşı 10 bu arkadaşın en fazla.Ayrıca o açtığım konuda anlatmıştım bütün her şeyi.O eski meseleyi açmana gerek yok bence.Bu dediğimi yanlış anlama lütfen, çoluk çocukla uğraşmayalım demene gerek yok, yaşını bilen biliyor...
Küfürler anlaşılıyor zaten sonraki kelimesinden.Küfürlerin üstünü biraz daha karalamak istiyebilirsin.
Haklısın, fakat bu arkadaşın rezilliğini göstermek istedim.Yani amacım tartışma yaratmak değil, sadece bu adama güvenmeyin, yapmayın, yaptırtmayın."Neyse çoluk çocukla uğraşmayalım."
bunu yazıpta konu açman garip
konuya girme?Yine skype mesajını buraya atanlar olmuş. Siz anlamıyor musunuz? Özel konuşma orası ne atıyorsun buraya, konuştuğun kişiden izin aldın mı buraya atmak için. Hayır sanki bizim işimiz gücümüz yok witherlegend'in skpye konuşmasına bakmak istiyoruz küfür etti falan filan e napalım şimdi.
OOO bravo helal küfür etmiş iyi ki attın çok sağol çok işimize yaradı.
Ben girmeyeyince resimler silinmiyor. Gıcık oluyorum şöyle özel mesajlarını atanlara adam demek ki seninle birebir konuşmak istiyor küfür bile etmek istese sırf onun için bile yazsa senin özelin orası niye atıyorsun ki. Bana da oldu aynı olay bu yüzden bu tür şeylere karşı aşırı hassassım. Ayrıca konu isminde skype konuşma falan yazsaydı da girmeseydim keşke ya.konuya girme?
Farkındaysan konu dışına açtım bunu.İsteyen bakar isteyen bakmaz.Zaten ben bunu öylesine değil, kendini pluginer sandığı için paylaşıyorum.Özel konuşması kalmadı arkadaş.Adam bana söverse, benim burada onu rezil etmeye hakkım var.Daha DDOS atacaktı, CMD'den ping atıyor sanırım.hiçbir şey de olmuyor.Yine skype mesajını buraya atanlar olmuş. Siz anlamıyor musunuz? Özel konuşma orası ne atıyorsun buraya, konuştuğun kişiden izin aldın mı buraya atmak için. Hayır sanki bizim işimiz gücümüz yok witherlegend'in skpye konuşmasına bakmak istiyoruz küfür etti falan filan e napalım şimdi.
OOO bravo helal küfür etmiş iyi ki attın çok sağol çok işimize yaradı.
Aynen api sıkaypiden ban atAdmin abi skype banı at
Ya konu da olan konu da kalsın zaten boşuna skype ekleyerek olayı uzatmasaydın. Yine de her ne kadar haklı olursan ol orası beni ilgilendirmiyor böyle şeyler benimde başıma geldi bana danışılmadan edilmeden konuşmalara adam getirildi konuşmalar paylaşıldı bu yüzden özel konuşma falan paylaşılınca sinir oluyorum. Keşke yapmasaydın.Farkındaysan konu dışına açtım bunu.İsteyen bakar isteyen bakmaz.Zaten ben bunu öylesine değil, kendini pluginer sandığı için paylaşıyorum.Özel konuşması kalmadı arkadaş.Adam bana söverse, benim burada onu rezil etmeye hakkım var.Daha DDOS atacaktı, CMD'den ping atıyor sanırım.hiçbir şey de olmuyor.
aga demişsin zaten bak:Ben girmeyeyince resimler silinmiyor. Gıcık oluyorum şöyle özel mesajlarını atanlara adam demek ki seninle birebir konuşmak istiyor küfür bile etmek istese sırf onun için bile yazsa senin özelin orası niye atıyorsun ki. Bana da oldu aynı olay bu yüzden bu tür şeylere karşı aşırı hassassım. Ayrıca konu isminde skype konuşma falan yazsaydı da girmeseydim keşke ya.
senin özelin orası
Kardeşim özel mesajlar paylaşılmaz evet haklısın, fakat skypemi eklememi ben istemedim :Ya konu da olan konu da kalsın zaten boşuna skype ekleyerek olayı uzatmasaydın. Yine de her ne kadar haklı olursan ol orası beni ilgilendirmiyor böyle şeyler benimde başıma geldi bana danışılmadan edilmeden konuşmalara adam getirildi konuşmalar paylaşıldı bu yüzden özel konuşma falan paylaşılınca sinir oluyorum. Keşke yapmasaydın.