Selam!

Grasshopper42

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar, kendimi tanıtmam gerekirse adım Doğu 16 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. Bu forumu daha önce görmüştüm lakin sırf bir araştırma yapmak içindi, tekrar gördüm neden üye olmuyorum dedim ve aranıza katıldım, hobilerimden bahsetmem gerekirse resim çizmeyi çok severim ve ciddi anlamda bilgisayar eğitimi alıyorum, Minecraft'a başlama sebebim hocanın tavsiye etmesiydi zaten Java'ya örnek verirken göstermişti baya ilgimi çekti. Kendimi yeterince tanıttığımı düşünüyorum hepinizle tanışmak için heyecanlanıyorum, hoş bulduk ^-^

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin ben de Gürkan İkizler burcuyum 14 yaşındayım.
Mesleğim quickscoper ve amatör noscoper xD
İlgi alanlarım ilgimi çeken her şey. ^^
Yabancı dizi izlerim How I Met Your Mother'i de beğenerek izliyorum. xD Ayrıca Ellen Degeneres show programını takip ederim. ^^
Anime de çok çok severim şu an devam ettiğim animeler; Naruto, Akame ga Kill!, Golden Time, Infinite Stratos, Tonari no Kaibutsu-kun.
Her zaman nightcore dinlerim. Nightcore manyağıyım. Onun yanında dubstep, remix, drumstepsiz duramam. Electro muzik de severim.
Genellikle oynadığım oyunlar Garry's Mod, CS:GO, S.K.I.L.L., ve Minecraft'tır. Fazla oyun oynamam dikkatimi az oyuna veririm.
İnsan psikolojisine meraklıyım okursam eğer insan psikolojisi üzerine okumayı düşünüyorum ve insan psikolojisi hakkında az çok bilgim var.
Psişik güçler (telekinezi) ile uğraşıyorum 3-4 aydır bi' süre ara vermiştim tekrar merak sardım.

Hereyse foruma tekrar hoşgeldin kuralları okumayı unutma. ^^

Grasshopper42

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
HGeldin O Zaman.
Foruma hoşgeldin ben de Gürkan İkizler burcuyum 14 yaşındayım.
Mesleğim quickscoper ve amatör noscoper xD
İlgi alanlarım ilgimi çeken her şey. ^^
Yabancı dizi izlerim How I Met Your Mother'i de beğenerek izliyorum. xD Ayrıca Ellen Degeneres show programını takip ederim. ^^
Anime de çok çok severim şu an devam ettiğim animeler; Naruto, Akame ga Kill!, Golden Time, Infinite Stratos, Tonari no Kaibutsu-kun.
Her zaman nightcore dinlerim. Nightcore manyağıyım. Onun yanında dubstep, remix, drumstepsiz duramam. Electro muzik de severim.
Genellikle oynadığım oyunlar Garry's Mod, CS:GO, S.K.I.L.L., ve Minecraft'tır. Fazla oyun oynamam dikkatimi az oyuna veririm.
İnsan psikolojisine meraklıyım okursam eğer insan psikolojisi üzerine okumayı düşünüyorum ve insan psikolojisi hakkında az çok bilgim var.
Psişik güçler (telekinezi) ile uğraşıyorum 3-4 aydır bi' süre ara vermiştim tekrar merak sardım.

Hereyse foruma tekrar hoşgeldin kuralları okumayı unutma. ^^
Sağ olun, hoş bulduk. Bende Nightcore dinlemeyi baya seviyorum, güzel müzik tarzı :D

NitcZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin!Ben de bu forumda 2gündür olup,tam bir Skyrim meraklısı olan Yavuz!16yaşındayım,memnun oldum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer ileride siteler, online şeysileri vs şeylerde çalışacaksan java iyi olur ama oyun vb. bir şey yapacaksan Cpp önerimdir :(
Ve hoşgeldin :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hoşgeldün canum :'( Burada "ü"ler benden sorulur.