Server Açıklaması (motd) Herzaman Aynı

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar, yardım ettiğim sıra benimde yardıma ihtiyacım oldu.

Sunucumdaki server açıklaması yani motd kısmı sürekli aynı.

Motdmanageri yükleyip silsem, başka bir motd plugini yüklesem bile eski motd sürekli duruyor.

Konu hakkında bilgim yok, bir plugin hepsinin üstüne çıkıp bu motdu sabit tutuyor, bir türlü çözemedim.

1.jpg

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
server.properties dosyasında motd bölümü var orayı kontrol edermisiniz

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayır ekleniyor yanlış bilgi vermeyin lütfen.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Öncelikle sorunun neyden kaynaklı olduğunu öğrenmemiz gerekiyor eklenti mi ? Yoksa spigot mu ?
Bunun için farklı bir sunucu açın. İçine farklı bir spigot yükleyin. Hiçbir server.properties gibi dosyalarınız diğer sunucudan alınmış olmasın. Tüm eklentilerinizi yeni açtığınız sunucuya aktarın. Sorun çözülmüşse. spigot'un otomatik oluşturduğu dosyalar ile alakalı. Eğer çözülmediyse eklentileri tek tek silerek hangi eklentiden kaynaklandığını öğrenmen gerekiyor.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Öncelikle sorunun neyden kaynaklı olduğunu öğrenmemiz gerekiyor eklenti mi ? Yoksa spigot mu ?
Bunun için farklı bir sunucu açın. İçine farklı bir spigot yükleyin. Hiçbir server.properties gibi dosyalarınız diğer sunucudan alınmış olmasın. Tüm eklentilerinizi yeni açtığınız sunucuya aktarın. Sorun çözülmüşse. spigot'un otomatik oluşturduğu dosyalar ile alakalı. Eğer çözülmediyse eklentileri tek tek silerek hangi eklentiden kaynaklandığını öğrenmen gerekiyor.
arkdaşın dediğini yap fakat tek tek silmek motd oluşturabilecek pluginleri kontrol et yada bana plugin listeni at fark etmez.

Son düzenleme:

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ServerlistPlus Plugini yüklü mü Bakarmısınız_?