Server hatası

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet.Ben bi bukkit server kurudm ayarları falan yaptım serveri başlattım ve servere girdiğimde,bad login hatası veriyor.Meğerse online mod'u kapatmayı unutmuşum.Online mod'u kapattıktan sonra,tekrar serveri açtım yine bad login diyor.Yani online mod'u false yapıyorum serveri başlattığımda otomatikman true oluyor.

Yardım

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Sunucu destek bölümüne taşındı. Online mode true olması bad login hatası vermez user not premium hatası alırsınız ama neyse. Kendi kendine true olmasını kapatmak için başlat.bat dosyasının içinde "-o true" değeri "-o false" olarak değiştirilecek .

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada ben Optifine mod'u yüklüyorum oyunu açıyorum oyun 5 saniye sonra kapanıyor.Bu sorunun bi çözümü varmı acaba?

KralYrS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hani minecraftı indiriyorsunuzda kullanıcı adı ve şifre istiyor ya onu nerden indirdiniz ? lütfen yardımmm !

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
@Gürkan Sarı açılıyor oyun ekranı geldikten sonra mi kapanıyor ?

@KralYrS ne dediğini anlamadım ekstra bir şey indirmiyorsun ki kullanıcı adı şifre girmek için minecraft.net den indirdiğini oyun işte .

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Gürkan Sarı açılıyor oyun ekranı geldikten sonra mi kapanıyor ?

@KralYrS ne dediğini anlamadım ekstra bir şey indirmiyorsun ki kullanıcı adı şifre girmek için minecraft.net den indirdiğini oyun işte .
Hayır.Oyunu Açıyorum Haritama Giriyorum ve 5 Saniye Sonra Oyun Kapanıyor

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hani minecraftı indiriyorsunuzda kullanıcı adı ve şifre istiyor ya onu nerden indirdiniz ? lütfen yardımmm !

MinecraftSP İndir.Minecraft oyunu ücretli bir oyundur.Ama sen MinecraftSP sayesinde ücretsiz oynayabilirsin

MinecraftSP link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanışı:

Oyunu aç,Username(kullanıcı adı)kısmına herhangi bir issim yaz ve oyuna gir.Yani şifre olmadan oyuna girebilirisn.Hatta sana benim nickimi vereyim onunla gir.Skini çok güzel:)

Nickim: Tentrillicon

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Hmm anladım ş anda telefondan giriyorum bilgisayar başına geçince araştıracağım.

İyi forumlar.

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not:

Oyun ingiliz yapımı olduğu için Nickinde şu harfleri kullanamazsın:

ı,İ,ğ,ü,ö,ç,ş

'ı' harfinin büyük şeklini kullanabilirsin
'i' harfinin sadece küçük halini kullanabilirsin

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Önemli değil, görevimiz. Herhangi bi sorununu özel mesajdan çekinmeden sorabilirsin.

İyi forumlar.

KralYrS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
denedim ama o deil üye olupta oynuyorsun ya
üye olmadan server oynayamıyorsun deiilmi kardeş :(

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Dedim ya MinecraftSP ile orjinal oynayabilirsin ve serverlerede girebilirsin

Servere girince /register şire tekrar şifre

Daha sonra yine aynı servere giridğinde /login şifren