Hayatimda gordugum en mantikli cevap cidden super ! Sukunu verdmONUN SİZ OLMADINI NERDEN BİLİCEZ ?
komedi gibi guldum yaaa allahta seni guldursun...Biz ne bilek dimi :-)
Serverimizi Bir Ziyaret Edip Biraz Seni Test Edebilirim Bekliyorum[DOUBLEPOST=1422694109,1422694043][/DOUBLEPOST]Ad:Mehmet Metin
Soyad:[Özel Veremem Kardeş]
Minecraft'taki Adım: Abood_x4
Kaç Saat Onlineyim:En az 2.30 en fazla 7.30.
Bilgi:Minecraftı 3 yıldır oynuyorum Ve Çok bilgim var.
Olmak İstediği Yetkili: Admin / Rehber
Hangi Serverlerde Yetkililik Yaptı:Tam olarak 18 nitrado serverinde ADMİN'lik yaptım.19 nitrado , 2 tane axitr serverinde UstaRehber'lik ve UzmanRehber'lik yaptım.Tam olarak 7 batihost serverinde ise Panelli BasKurucuYRD'sini yaptım.
[!!!Beni Alırsanız Pişman Olmazsınız!!!]
Biliyorum İnanmıyosunuz Ama Bukkit pluginssdede Arayabilirsiniz Orada Pluginin Bİlgileri Yazıyor.Pluginin İsmi Herobrine AL Eğer Hala Meraklıysanız Servere Girin Ormanda Akşam Biraz Gezin Zaten O Sizi BulurHayatimda gordugum en mantikli cevap cidden super ! Sukunu verdm
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aga iyide adam cok komik soylesiServerimizi Bir Ziyaret Edip Biraz Seni Test Edebilirim Bekliyorum[DOUBLEPOST=1422694109,1422694043][/DOUBLEPOST]
Biliyorum İnanmıyosunuz Ama Bukkit pluginssdede Arayabilirsiniz Orada Pluginin Bİlgileri Yazıyor.Pluginin İsmi Herobrine AL Eğer Hala Meraklıysanız Servere Girin Ormanda Akşam Biraz Gezin Zaten O Sizi Bulur
HEy Dostum ben servere geldim sen yoksunServerimiz Yarına Kadar Kapalıdır![DOUBLEPOST=1422789055,1422715328][/DOUBLEPOST]Serverimiz Açılmıştır Hack Saldırılarına Karşı Önlemlerimizi Aldık Alımlarımız Var!Herkezi Bekleriz!Yeni Pluginlerimiz Eklenmiştir![DOUBLEPOST=1422800041][/DOUBLEPOST]2.sPAWNIMIZ iNŞA Edilirken Bu Spawnımızda Oynayabilirsinz Spawnımız Siz Oyundayken Yapım Aşmasında Değişecektir!
Kardeşim Amacın Ne Reklam Konusunun Altına Reklam Yapcak Kadar Ne YaşadınFuckerGamer.nitrado.net bekleriz