Server Kurucu Alımı

JusttMee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server açıcam yanıma forumda bilindik bir kurucu arıyorum (pluginden anlayan) server 70 kişilik 6 gb ram olucaktır.Henüz ne serverı açıcağım belli değil seciceğim kurucuyla birlikte belirliycem.

Son düzenleme:

AhmetProMc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben açacağın servere kurucu olmak için talibim.1.5 senedri faction oynuyorum (tecrübem var) 3.5 senedirde minecraft.

AhmetProMc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sorunda o teknik pluginlerle aram ii ama detaysal değil ancak buildim komut bilgim ve faction komut bilgim birde oyun oynanış bilgim süper

JusttMee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama bana plugin bilgisi muhteşem biri lazım[DOUBLEPOST=1439988013,1439986726][/DOUBLEPOST]+

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş benim plugin bilgim genel komutlar falan ve minigamesler.İhtiyacımız olduğunda birisini alırız yanımıza.Ama para ödeyecek miyim ?

LegendArrowQeeN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Pluginler Derken Bilgim Çok Ama Yani Öle Pluginer Deilim :) Plugin Paketi Filan Yapamam :) Ama Normal Oyundaki Bilgilerle Aram %98 live:ens-dvl Eklersen Konuşabiliriz.[DOUBLEPOST=1440014802,1440014682][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Pluginler Derken Bilgim Çok Ama Yani Öle Pluginer Deilim :) Plugin Paketi Filan Yapamam :) Ama Normal Oyundaki Bilgilerle Aram %98 live:ens-dvl Eklersen Konuşabiliriz.
Bide Kardeşim Çok İyi Bi Tanıdım Pluginer Var :)

thefatihhan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Çok İyi Pluginerim Komple Paket Bile Toplarım Buildimde Plugin Bilgim Kadar Plugin Yazarım Java Developer Pluginciyim !
Skype Ekle Konusalım Bişi İstemem : fatihhandurukan2580