Server Sitesi | ZirveSunucum.com için hazırladığım html bi script

FuatÇelik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Firmamız İçin Hazırlağım Bi Script Görüşlerinizi Bekliyorum Yakında Server Alan Herkeze Vericeğiz ..

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Güzel olmuş emeğe saygı

detlayt

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Resimleri ard arda koyularak yapılmış bir şey. Beğenmedim. Yani sadece resim kullanmışsın

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Mc.Zirvesunucum.com yazan IP adresindeki yazıyı ortalayabilir ve text-transform: uppercase ayarlarsan çok daha hoş durur bir de o üstteki fotoğraf galiba orada kullanılan font ne ?

Bir de sanırsam onun hemen altındaki yazının boyutunu biraz azaltman lazım.
Ha bir de şey yapsan daha hoş olur gibi, IP yazan yerde radius var aşağıda yok, ya ikisini aynı blok içine al ya da altındaki bloğu biraz daha yukarı al.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim, koca firma planlıyorsunuz fakat müşterileriniz için hoş bir tema yaptırmıyorsunuz.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Market yazdığınıza göre, anlık olarak siteden satış var doğru mu?

Tema hoş, fakat sade.. Beğendim eklemeler yapılabilir.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş duruyor ancak yanlış kullanımlar var ip kismi tamamen hata onu kaldırırsanız kesinlikle daha hoş durur ve o zirve sunucum resimmi yoksa css ilemi yazdınız ? eğer css ise üzerine gelince html ve js kullanarak ip yi kopyala yazdırabilirsiniz sonra tıklayınca copyclipboard eklentisi var onun sayesinde kopyalatırsınız (yada js ile fark etmez ikiside aynı (not clipboard bir js eklentisi)) güzel duruyor ilham alabilirim belki :)

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Güzel gibi. Düzeltilme sadece biraz. Kolay gelsin :)

MaxiiS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Önce kendine bir whmcs lisans al null kullanma sonra gel script'i göster.! YS Belgen dahi yok.. Gerekli birimlere şikayetimi ileteceğim.

AeroCS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yaptığınız html tasarım sanki edite benziyor. Buna benzer birçok tasarım var çünki.