Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar serverımda vıp lere özel şeyler eklemek istiyorum birisi bukkit.org dan bir şey indirmen lazım dedi dogru mu ? Dogruysa nasıl kullanacagım ve neyi indirmem lazım bi tardımcı olur musun eger dogru deilse nasıl vip lik vericegim?
Arkadaşlar serverımda vıp lere özel şeyler eklemek istiyorum birisi bukkit.org dan bir şey indirmen lazım dedi dogru mu ? Dogruysa nasıl kullanacagım ve neyi indirmem lazım bi tardımcı olur musun eger dogru deilse nasıl vip lik vericegim?
GroupManager ile viplik sistemi, daha doğrusu istediğin yetkiyi ekleyebilirsin ve düzenleyebilirsin. Mesela yardimci, rehber, süpermoderator gibi. Fakat dev.bukkit.org'un verdiği yetkiler baş yetkilerdir. Yani adamlar süpermod, yardimci, pluginci yetkilerini kendileri eklemiyorlar. Onu sen ekleyeceksin. Bu da biraz zor iştir. Yetkilerin permissionslarını ayarlamak biraz vakit alır ama sana anlatacak vaktim yok. Youtubeden groupmanagerle ilgili videoları izleyebilirsin.
Ben Vıp olmayı istiyom Bide bazıları serverda Creeper oluyolar nasıl oluyo
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.