Serverime bütün herşeyden anlayan pluginer arıyorum!!!

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılmak isteyen aşağıdakileri belirtsin.
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi):

Ve en önemlisi sevgi,saygı,güven.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft deneyimi: cave crafttan beri oynuyom apiğ
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi): 10 serverde kurucu, 5 serverde admin, 3 serverde builder, 15 serverde reklamci, 20 serverde rehber olmişam

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft deneyimi: cave crafttan beri oynuyom apiğ
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi): 10 serverde kurucu, 5 serverde admin, 3 serverde builder, 15 serverde reklamci, 20 serverde rehber olmişam
Bence biraz abarttın?

kaptanpizzaeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft deneyimi:3.7 yıl
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi):pluginer,admin, önemli serverler kıytırıktan deyil

MrPandaTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft deneyimi:2 yıl
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi):2 kere nitradodan 1 kere axitrden sunucu aldım 2 serverde admin oldum 1 serverde modoratör oldum 7 serverde builder oldum

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft deneyimi:2 yıl
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi):2 kere nitradodan 1 kere axitrden sunucu aldım 2 serverde admin oldum 1 serverde modoratör oldum 7 serverde builder oldum
sunucuyu kapatcam kardeşim yeniden açılcak o mzan düşünürüm

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Minecraft deneyimi: 4 yıl
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi): Şu anda bile sunucum var, uzun zamandır bu işi yapıyorum ^_^

Amacım : Yeni açılacak ve gelişecek sunuculara azda olsa yardım edip bilgimi paylaşmak ^_^

FatalCoder

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Deneyimi : 4 Yıl
Başka serverde yetkili oldumu(olduysa yetkisi neydi): Moderatör Kurucu Pluginer Builder Admin Rehber Falan Felan örnek sunucum 46.20.1.96:1175 pluginlerini kendim türkçeleştirdim ve ayarladım buyur bak.

Edit : @Ragnarak Naber :D