Serverime Profesonel Builder Arıyorum Gir İçeri

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Serverime Profesonel Builder ArıyorumAd:
Form Assağıdadır
Builderlik Formu

Ad:
Soyad:
Kaç Yıldır builderlikle Uğraşıyorsun:
Hangi Serverlerde Yetkili Oldun
Skype Adresin:
Yaptığın Bir Buildin Resmi:

Rehber Formu
Ad:
Soyad:
Skype Adresin:
Build İçin Yaş Gereksimi 14 Dür
Rehber İçin Yaş Gereksimi 12 Dir.

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aradığın builderı bulursan söyle ******* edeyim :) Ne konuda profesyonel builder arıyorsun? Hangi konuda builder aradığın önemli. Örneğin: Adam lapisli faction mimarı, sende medieval temalı server acacaksın. Orta yolu bulamazsınız.

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sizin burda ne işiniz var ben yetkili alıyorum siz 12 yaşındasın yok Axcelad Sen Kaç yaşındasın 10 mu Yetkili Arıyoruz Sen Kurucu 12 Yaşını Geçebilmişmi sen nerden buldun bu konuyu ?[DOUBLEPOST=1407236680,1407236600][/DOUBLEPOST]
Aradığın builderı bulursan söyle ******* edeyim :) Ne konuda profesyonel builder arıyorsun? Hangi konuda builder aradığın önemli. Örneğin: Adam lapisli faction mimarı, sende medieval temalı server acacaksın. Orta yolu bulamazsınız.
Hala Bitmedimi Senin Gibi Bebeler ?

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sizin burda ne işiniz var ben yetkili alıyorum siz 12 yaşındasın yok Axcelad Sen Kaç yaşındasın 10 mu Yetkili Arıyoruz Sen Kurucu 12 Yaşını Geçebilmişmi sen nerden buldun bu konuyu ?[DOUBLEPOST=1407236680,1407236600][/DOUBLEPOST]
O bebe dediğin şahsın tırnağı olamazsın bunu bil. :)

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O kimki kendini bir şey sananlardan bıktım 12-13 yaşındasınız kendinizi bir şey sanıyorsunuz uzatmadan git konudan.

furykurt2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Barış
Soyad: sarıbal
Oyunculara Nasıl Davranırsın: oyuncular bir şey sorunca nazikçe cevap veririm.Admin izin verirse küfür edenlere mute veririm (susturmak yani) :)
Skype Adresin:ben skype adımı unuttum :D sen adını verirsen ben eklerim :)

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Bebeler"? Bahse girerim 12 yaşından büyüksen oyunu bırakırım. Sesini duyduktan sonra zaten kesin oyunu bırakırımda.

emin5252

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  1. Form Bilgileri
    Ad soyad : Deniz Emin
    Mic Varmı : Var
    WG-WE [1/10] : 10/10
    Plugin Bilgisi : Var
    BUİLDERLİK [1/10] : 10/10
    Kaç Saat PC Başındasın: En az 5 saat
    Skpye Konuşabilirmisin: Evet