Cenker Özdoruk
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Benim Serverimin Spawnına F Auto Claim Çekiyolar Bunu Kapatmanın Yolu Varmı Acaba ?
WG atınca düzeliyor mu
Düzelmiyor benim mesajıma göre yap. 2. mesaja göre yani. Wg atınca düzelmez.
Şaka amaçlı böyle şey söylenmez hiç hoş degil adam boş yere denicek belki...WG atin![]()
Şaka amaçlı böyle şey söylenmez hiç hoş degil adam boş yere denicek belki...
Ne alakası var benim sana gıcıklığım yok sadece uyarı yaptım bu kadar basit...Bu aralar milletin bana karşı gıcıklık sendromu tutmuş herhalde ? Sanki sen güç söylemedin de gelip bana laf etmeye kalkıyorsun... Bir şeyi söylemeden önce en az 20 kere düşünmeni tavsiye ederim belki ancak ne yazdığını öyle anlayabilirsin
Ne alakası var benim sana gıcıklığım yok sadece uyarı yaptım bu kadar basit...
Daha kolay yolu var
plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise true, true ise false yapın![]()
Yanlis plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise false, false ise true yapın
Yanlis plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise false, false ise true yapın
Daha kolay yolu var
plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise true, true ise false yapın![]()
Bu da neüy!??!