Serverimin Spawnına F Auto CLaim Çekiyolar

AdrianDav

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben çözümünü bilmiyorum ancak öyle yapan klanı kapatırsanız claim ortadan kalkar.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha kolay yolu var :)
plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise true, true ise false yapın :)

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şaka amaçlı böyle şey söylenmez hiç hoş degil adam boş yere denicek belki...

Bu aralar milletin bana karşı gıcıklık sendromu tutmuş herhalde ? Sanki sen güç söylemedin de gelip bana laf etmeye kalkıyorsun... Bir şeyi söylemeden önce en az 20 kere düşünmeni tavsiye ederim belki ancak ne yazdığını öyle anlayabilirsin

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu aralar milletin bana karşı gıcıklık sendromu tutmuş herhalde ? Sanki sen güç söylemedin de gelip bana laf etmeye kalkıyorsun... Bir şeyi söylemeden önce en az 20 kere düşünmeni tavsiye ederim belki ancak ne yazdığını öyle anlayabilirsin
Ne alakası var benim sana gıcıklığım yok sadece uyarı yaptım bu kadar basit...

batuhanxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha kolay yolu var :)
plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise true, true ise false yapın :)

Yanlis plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise false, false ise true yapın

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanlis plugins > Factions > conf > içersinde CTRL + F yaparak worldguard gibi bir yazıyı findlayın ve check li bir şey çıkıyor onu false ise false, false ise true yapın

Neresi yanlış anlayamadım ?
Şu false true yu diyorsan doğru söyledim ?
Asıl senin dediğin yanlış :)