sorunun tam olarak ne oldunu yazsaydin yada cikan hatayi daha ayrintili yardim edebilirdim
servera girdiginde sürekli geri spawn oluyor ve paso sicriyosan /register 1234 1234 yazmalisin bu seni servera kaydeder sonraki girislerde /login 1234 yazman yeterli olacaktir
servera girememenin bir diger nedeni ise minecraft sürümlerinin birbirini tutmamasidir bundada out client e benzer bi hata gelir
servera girerken user not premium yazarsa o server sadece premium olanlara özeldir
bunun haricinde baska serverlara giripte digerlerine giremiyosa ya serverda sorun vardir yada %99kapalidir
ya arkadas sen benim yazdigimi iyice bi okusana orjinal zaten 46lr para yatirmadam orjinal giremessin çok az server orjinal ister sen ipyi yazdiktan sonra ne yaziyo onu yazsan muhtemelen senin denedigin server kapalianlatayım ben şimdi oyunu açıyorum multiplayera tıklıyorum oradan add servera basıyorum IP neyse onu yazıyorum sonra server a girmeye çalışıyorum olmuyor
Bir video izledim onda orjinal sürümle giriş yapın diyodu orjinal sürümü indirdim nickname yazıyodu benim nickname olmadığı için e-posta adresini yazıyorum şifremi yazıyorum giriş yap a tıklıyorum try again ve play offline yazıyodu