Öncelikle bu ekran görüntüsünden başlayalım, Server de "xDaaRk" adlı vipi kestim ve direk mod yanıma tplendi seti istedi daha sonra görünmez birisi sandıklarımı arayıp setleri aldı. Daha sonra parayı veren düdüğü çalar diye bir sistemle işliyor server, benim bildiğim ws girince fly kapanır ama gel görün ki bu serverde kapanmıyor. Üstüne üstün vipi ws de öldürürseniz haksız çıkıyorsunuz.
Bu 1. sorun değil daha çok sorun var.
Mesela, sürekli oyuncuların vip alması için ısrar ediliyor tamam bir kere yazarsın duyuru yaparsın ama sohbeti spamlayarak olmaz bu. Hadi diyelim bir iki kere yaptın ama yok nerde sürekli yapıyorsunuz.
Bilgisiz insanları sırf size yalakalık yaptıkları için yetkili yapıyorsunuz onlarda kafasına eseni yapıyor bir nevi oyunda terör estiriyorlar ama siz buna bir şey demiyorsunuz. Birisi geliyor evime "set 0" çekiyor yardım istiyorum ilgilenmiyorsunuz.
Serverde en küçük yetkiye "deneme rehber" dahi yardım var kesinlikle yok diyemezsiniz. Ha şimdi kanıt isteyeceksiniz de maalesef kanıtım yok ama çoğu oyuncunuz bunu biliyor.
Bunun gibi örnekler çok bu yüzden en iyisi kısa kesmek, lafı uzatmadan şunu söyleyeyim;
Berbat, Kalite desen yerlerde ve Para kazanmak üzerine kurulmuş bir server. "Eski adıyla Glorynetwork" Oynayıp da emeklerinizine yazık olmasını tavsiye etmem.