[Sezon Sıfırlandı] OverCraft Yeni Modern Survival {2 Farklı Orman !} Süt İnekleri > Pvp > Özel Ench> Sanal Çiftlik > OverCraft.batihost.net+150 Rekor

OverrCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Öncelikle bu ekran görüntüsünden başlayalım, Server de "xDaaRk" adlı vipi kestim ve direk mod yanıma tplendi seti istedi daha sonra görünmez birisi sandıklarımı arayıp setleri aldı. Daha sonra parayı veren düdüğü çalar diye bir sistemle işliyor server, benim bildiğim ws girince fly kapanır ama gel görün ki bu serverde kapanmıyor. Üstüne üstün vipi ws de öldürürseniz haksız çıkıyorsunuz.

Bu 1. sorun değil daha çok sorun var.
Mesela, sürekli oyuncuların vip alması için ısrar ediliyor tamam bir kere yazarsın duyuru yaparsın ama sohbeti spamlayarak olmaz bu. Hadi diyelim bir iki kere yaptın ama yok nerde sürekli yapıyorsunuz.

Bilgisiz insanları sırf size yalakalık yaptıkları için yetkili yapıyorsunuz onlarda kafasına eseni yapıyor bir nevi oyunda terör estiriyorlar ama siz buna bir şey demiyorsunuz. Birisi geliyor evime "set 0" çekiyor yardım istiyorum ilgilenmiyorsunuz.

Serverde en küçük yetkiye "deneme rehber" dahi yardım var kesinlikle yok diyemezsiniz. Ha şimdi kanıt isteyeceksiniz de maalesef kanıtım yok ama çoğu oyuncunuz bunu biliyor.

Bunun gibi örnekler çok bu yüzden en iyisi kısa kesmek, lafı uzatmadan şunu söyleyeyim;

Berbat, Kalite desen yerlerde ve Para kazanmak üzerine kurulmuş bir server. "Eski adıyla Glorynetwork" Oynayıp da emeklerinizine yazık olmasını tavsiye etmem.
Yorumun İçin Teşekkürler Ederim Ama hiçbir Yetkiliye Yardım Etmiyoruz Ve Sunucumuz Para Üzerine Olsa Her Şey Paralı Yapardık Sunucuda Her Açık Şimdi Burda Haksız Olduğunuz İçin Çekememezlik Olduğunuz İçin Yorum Yapmanız Saçma Kötü Kimseye Yardım Etmiyoruz Oyuncularla İçli Dişli Değiliz İyi Oyunlar Dileriz .

OverrCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda Bu Sabah Keşif Edilen Bir Bug Yüzünden Oyuncuların Vip İnek Kullanması Yasaklanmıştır DUYRULUR

NAFelix16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucu çok güzel çok beğendim gelmenizi tavsiye ederim

KediliDondurma

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vanilladan pluginler hariç tam olarak ayıran pek bir şey göremedim, klasik bir sunucu olduğunu düşünüyorum. Konu tasarımı hoş olmuş 4/10

SK1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yenilik şart olmadı mı artık dostum?

OverrCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz Bakımdan Sonra Bugün Saat 21:30 Aktif Olup Event Yapılacaktır

Dabbe35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
" Eski survival sunucularına nazaran farklı bir survival deneyimini ortaya koymak. "

Diğer survival sunucularından farklı olarak ne var sunucuda? İnsanlık hali ben görememiş olabilirim bir fark göremedim klasik geldi bana, eğer gerçekten bir fark varsa bana söyleyiniz bekliyorum :)

RuhunCanayazı

SonTürk
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Konu başlığı absürt durmuş, tasarım hoş, sunucu kalitesi standart düzeylere ziyade iyi. 7/10. başarılar yazıp sonuna 2 nokta koymak isterdim fakat ne kadar baştan sağma sunucu varsa online çeker başarıdan çok şansa ihtiyacın var güzel kardeşim.