Sıcak Bir Ortam Yaratalım :)

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba, ben Eqopa.

Bugün sıcak bir ortam yaratmak için bu konuyu açıyorum. Bugünkü konumuz "Minecraftta En Korktuğunuz An" olsun. Benimkini anlatayım:
Evimin içinden madene doğru merdiven bir yol açtım. Tek blok olduğu için az maden buluyordum. Neyse ben tam 14. kata indim dedim kendi kendime:

"Ulan sağ tarafa bir tane daha açayım'da en azından elmas felan bulurum". Açtım bir mağara keşfettim. Ordada biraz lav olduğu için yandan yandan kıvırta kıvırta gidiyordum :) Sonra 3 tane elmas gördüm gittim aldım. Yanına bir şerit madeni açtım. Başladım kazmaya. Neyse gittim gittim tekrar mağara buldum. Araştırdım ve biraz kömür buldum. Dedim neyse kazayım yanında elmas felan vardır. Kazdım işte elmas çıktı. Allahım şükürler olsun dedim. Neyse tam sonuncu elmasa geldim sonuncu elmasın tam arkasında creeper varmış. Almamla birlikte creeper patladı. Bende bir bağırdım annem geldi ne oluyor oğlum dedi. Yok bir şey dedim gülmeye başladım :D.

Benim hikayem bu kadar. Hikayenizi yazmanızı isterim. Görüşmek üzere :)

En iyi cevaplar
0
benim değil ama videoda çünkü minecraft indiremedim:) adam akşam oldu yatak yaptı ama ev yapmadı rüyasına herobrine geldi lütfen cesaretli biri onu izlesin ismi video...çekerken...efsane...ile...gözgöze LÜTFEN BAŞTAN SONA İZLEYİNİZdi lütfen izleyin allah aşkına anlatın bana çok merak ettim

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi kaç tane var :D ---

-***** açmış hunger games oynuyodum sona kaldım gidiyodum işte chest finder ile chest buldum açtım oha dedim pro4 set vardı aldım hemen sonra bi anda yana doğru uçtum arkama baktım bir şey yok ama canımda yani yarım kalp kalmıştı sonra arkamda biri bi çıktı bi indirdi yemin ediyorum korkudan biraz akıttım :D Sandalyeden düştüm üstümede kola döktüm yani korkudan okadardi.

-Aşağıya doğru maden kazarken o lav korkusu :S

-bir gün //undo 'nun çalışmaması.

-Enchant basarken 30lv enchanttan protection II gelme korkusu :D

Benden bu kadar bu arada tario İdolümsün :D

PirateEnder534

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
olum mod nod açıklamada bile demiş onu bneyse benim hikayem bu

Mademdeyim 23 elmas var neyse gidiom kızıltaş gördüm dedim alam maden madendir kazdım lava düstüm elmas set artı 23 elmas pfff

Berkozoeo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oha izledim vallaha şu an battaniyemin içinde gözüm hariç kafamın tümünü kapatıım evdede tekim :((

PirateEnder534

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan son ses k ama onda bir sorun var adam vurduğu bloku kıramıyor ama son ses izledim korkmuyom beyler modu sabah yükledim aksama kadar oynadım zaten bir zamandan sonra korkmuyoruz ama o videoda mod da sorun var blok kıramıyor bu normal değil ama beyler Herobrine alphadan sonra kalktı sadece mod ama tavsiye ederim