eqopa
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Herkeze merhaba, ben Eqopa.
Bugün sıcak bir ortam yaratmak için bu konuyu açıyorum. Bugünkü konumuz "Minecraftta En Korktuğunuz An" olsun. Benimkini anlatayım:
Evimin içinden madene doğru merdiven bir yol açtım. Tek blok olduğu için az maden buluyordum. Neyse ben tam 14. kata indim dedim kendi kendime:
"Ulan sağ tarafa bir tane daha açayım'da en azından elmas felan bulurum". Açtım bir mağara keşfettim. Ordada biraz lav olduğu için yandan yandan kıvırta kıvırta gidiyordum
Sonra 3 tane elmas gördüm gittim aldım. Yanına bir şerit madeni açtım. Başladım kazmaya. Neyse gittim gittim tekrar mağara buldum. Araştırdım ve biraz kömür buldum. Dedim neyse kazayım yanında elmas felan vardır. Kazdım işte elmas çıktı. Allahım şükürler olsun dedim. Neyse tam sonuncu elmasa geldim sonuncu elmasın tam arkasında creeper varmış. Almamla birlikte creeper patladı. Bende bir bağırdım annem geldi ne oluyor oğlum dedi. Yok bir şey dedim gülmeye başladım
.
Benim hikayem bu kadar. Hikayenizi yazmanızı isterim. Görüşmek üzere
Bugün sıcak bir ortam yaratmak için bu konuyu açıyorum. Bugünkü konumuz "Minecraftta En Korktuğunuz An" olsun. Benimkini anlatayım:
Evimin içinden madene doğru merdiven bir yol açtım. Tek blok olduğu için az maden buluyordum. Neyse ben tam 14. kata indim dedim kendi kendime:
"Ulan sağ tarafa bir tane daha açayım'da en azından elmas felan bulurum". Açtım bir mağara keşfettim. Ordada biraz lav olduğu için yandan yandan kıvırta kıvırta gidiyordum
Benim hikayem bu kadar. Hikayenizi yazmanızı isterim. Görüşmek üzere