Silah ve zırhlara Özellik ekleme ve Kitapların ne işe yaradıklarına dair bilgi verebilcek varmı??

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar..

Ben biraz yeniyim bu oyunda bu silahlara falan özellik ekleniyormuş renkli parlıyormuş silah bunun nasıl yapıldığı ve Oyundaki kitapların ne işe yaradığına dair detaylı bilgi verebilir misiniz?

proftyty699

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
büyü masası ile ench basabilirsin yani renkli parlayan şeyi :D . kitaplarda örslerde kulanılır ilk kutuya silah gibi şeyleri diğer kutuya ise kitabı koyun (özellikli kitap)size enchli item verir kitaba göre . :)

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Enchantment denir , örslerde spawnerlardan çıkan kitaplarla birleştirilir.
Enchantment table ile basılır. 1 blok boşluk bırakıp oralara kitaplık koyarsanız daha yüksek bir level ile ench basarsiniz.

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aydınlattınız sağolun bilgisayar alınca ilgilenirim :D

Ama biraz daha detaylı bilgi arıyorum :D

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tamam.
Bak enchant oyunda [Bazı Oyunlarda Ona Edit Denir] eşyaya güç basabilirsin.Özelliklerde güçlendirir seni yada yakar yada korumayı arttırır.Bu da oyunda çok GEREKLİDİR !
Enchant Nasıl Mı Basılır ? . Enchantment Table Diye bir şey Var , Bir İtem , Onda Kendi Levelini Harcayarak Seviyeye Göre Enchant Basarsın.Örneğin Keskinli 1 , mesela 1-5 level gibi basarsan.Yada Keskinlik 4 (Zar Zor Gelir Buda 30 Levelde)
Örste kitaplarla basılır kitaplar spawnerdaki chestlerde olur..

ystar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rehber Kısmında Vardır -
-Kitab Yap
-Büyü Masasi Al Ench Bas Kitablara
-İstedigine Ekle :) Ayrı Ayrı Özellik Yalnız Exp Lazım :/
Onun Dışında Direk Büyü Masasındada Basabilirsiniz İteminizi Ama Bir Kere Şansınız Oluyor :(

MasterX

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seviyenizi büyü masasinda kullanarak esyaya enchant (büyü) basabilirsiniz. Bu büyü rasgele çıkar ve hepsinin farkli ozelligi vardir.

Kitaba basildiginda her turlu ozellik cikabiliyor ve o esyanin ozelligini kabul edebilen bir kilicla birlestirebiliyorsun ornek alevden çehre. Ama alevden çehre kitabi yaya basamazsin

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 3 gün önce farkettim arkadaşla bukkit serverde (sadece herobrine plugini olan bir server) bi tane spawner bulduk içinde büyülü kitap çıktı ama büyülü kitabın iki tane özelliği vardı bu pluginden dolayımı yoksa yeni özellikmi merak ettim