Öncelikle OP Yerine Kredi Sistemi Getir Örnek Başka Scriptlerdeki Gibi Kredi Yükleme Mevzusu Olsun Oyun Parası İle Alınmasın KısacaÇok teşekkürler
Eğer sitede olmasını istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.
Öncelikle Size Fikir verebilirim skype adresimi Eklerseniz Fikir Konusunda Sıkıntı Olmaz Yani Live:RookiCraft Eklerseniz Yardımcı Olurum 2 Tane Fln Çıkıcaktır Arama Yapınca Siz Çıkanları Ekleyin Biri Benim Ekleyince Öbürlerini Silersiniz.şu gerçekten parayla nasıl eklencek onu çözemedim vip için gerekli onu ayarlamaya çalışacağım bide OP şimdilik zaten ona bir icon ekleyeceğim daha bitmedi mesela şu an yönetim paneli ekledim multiple select ile serveri açıp yenileye biliryorsunuz websend ile yani hala geliştiriyorum yorumunuz için teşekkürler
Market Sistemini Kredi İle Yaparsan Güzel Olur.şu an malesef skype kullanmıyorum ama fikirleriniz olursa bana "[email protected]" dan ulaşabilirsiniz
Script bitmiş durumda 2 güne kadar paylaşacağım, sonra güncelleme paylaşmaya başlayacağım.
Son güncelleme;
1-Tema geliştirilmesi gerekiyo dediğiniz için tema geliştiridi.
2-Yönetim paneli eklendi (Site kapana biliyor ve yenilene biliyor konsolla yapılan her şey sadece açma hariç).
3-Sitedeki bütün resimler admin panelden değişebiliyor.
4-Top 50 eklendi.
5-Linkler SEO uyumlu yapıldı.