Simpleregionmarket Te Alan Alanlar Inşa Yapamiyor

Darke2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar srm de pazar satmak , otel odasi kiralamak istiyorum ama yapamiyorum. Öncelikle bi alani //wand ile seciyorum sonra /rg define alanismi yaziyorum sonra tabela koyup tabelaya

[Sell]
alanismi
100

yaziyorum ve
For Sale
alan ismi
100.00 Dollars

yaziyor. Sonra geliyorum normal bir oyuncuyla tabelaya sag tikliyorum tabela
Sold

oyuncuismi

seklini aliyor. Buraya kadar hersey normal fakat alan oyuncu buraya hiçbir şekilde blok koyamiyor ve bloklari kiramiyor :( Srm yi 3-4 defa indirdim config dosyasini kurcaladım ettim ama yok olmuyor. /rg define yerine /rg claim de denedim o da olmadi (zaten define ve claim arasindaki fark ne onuda iblmiyorum ) şeyi yapinca /rg define alanismi , /rg flag alanismi build allow yaptim bu sefer alani almadan öncede build yapiliyor alani alinca alanin yarisina build yapiliyor yarisina yapilmiyor çok saçmaladı yani. Ne yapicam nolur yardım edin srm olmazsa olmaz yani :(

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
genel olarak alanda bi wg daha varsa sorun ondan kaynaklanyor mesela otel diyosun oteli komple wglediysen odalarida ayri ayri wglediysen odalara öncelik vermen lazım

Darke2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptim arkadaslar. Ama şöyle bir sorun var ben spawnimin altinda yerin altinda yani bir pazar alani yapmistim. Spawn expand vertli bir sekilde /rg claim komutuyla korunuyor. Spawnin altindaki pazar bölümüne ayri olaraktan /rg define yazdim ondan sonra setparent ile pazarbölümüne öncelik verdim sonra o pazar bölümünde 1 pazari sectim rg define yaptim setparent ile öncelik verdim simpleregionmarket ile satisa cikardim ve sorun ayni

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yaptıgın işlemi tüm wgler adına yapmalısın mesela spawn yaptin wg attim spawn 4 bölme her bi bölmeyede wg attın o bölmelerin içine otel yapıp wg attin ve ayriyetten odalarida wgledin diyelim böyle bi durumda koruma spawn>spawn bölmesi> otel> oda diye gitmez yani o odada 4 adet wg koruması olur sorunun ortadan kalkması için tek tek öncelik vermen gerekir alanda kaç tane wg varsa hepsine oda adina öncelik vereceksin.

Darke2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar tesekkür ederim sorunumu hallettim :) Baska bir sorunum var şu an /rg flag regionadi mob-spwaning deny yazmama ragmen moblar spawnlanıyor bunu engelleyemiyorum

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server ip sini bana mesaj olarak atarsan sabah 8akşam 6 arasında yardımcı olabilirim spawn olmamaları lazım

Darke2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
server ip 24.133.0.132 ama her zaman acmiyorum editle ugrastigim ve vps almadigim icin müsait zamanlarımda acik server :)