Single Playerdaki adam.

Knuttenrrr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar oynayalı bir aydan az oldu acemiyim yani, ben evimin altında madem kazıyordum (Diamond bulmuştum) ama bu npc adam bana izin vermiyor öldürüyor sürekli, girmem de lazım oraya nasıl giriceğimi bulamıyorum. Ne taraftan girersem gireyim adam rahat vermiyor. Yardım edin lütfen.

(git başka yeri kaz demeyin bayağı bir diamond vardı)

Knuttenrrr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dostum biraz açık anlatsan hiçbir şey anlayamadım
Bak Evimin altından meriven şeklinde kazıyordum, ardından bir maden buldum ama maden gibi değil böyle kare şeklinde oda gibi bişeydi diamond bulmuştum kazdım kazdım arkama döndüğümde adam bana baktı. Enderman gibi gözüne bakınca saldırdı.
Adam nasıl biriydi? Gözleri beyaz mıydı?
evet gözü yok gibiydi sanki gömleğinin bi kenarı sarkıktı zombi gibi. Kral zombi dedi arkadaşım ama benim karakterime çok benziyordu.
npc adam kim çoklu oyuncumu oynuyon
Hayır single playerdaydım.

Hüseyin07

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gardaş geçmiş olsun herobrine görmüşsün genelde efsane sanıyordum ha bu arada o yok oluyor olması lazım orda beklemez zati

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
oyun yapimcisinin ölü kardesi

fakat onu görmek için herobline modunu yüklemen lazim

yada baya bi eski sürümde oynuosan eski sürümlerde herobline vardi herkes korktugu için yapimci saka dedi ve kaldirdi minecrafti güncelle derim ben

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
o modu yüklemeden heroblineyi göremezki zaten yüklediyse bile totem ile çağirmali heroblineyi

Knuttenrrr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar oyunu bir arkadaşımdan almıştım ondada mod yüklüymüş nasıl geldiyse bana artık.

AppLy'

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aynı olay başıma gelmişti Alpha dan 5 ay sonra felan indirmiştim minecrafti evimi yaptım yeri öylesine kazıyordum birden bir yere düştüm
Arkama baktığımda bir adam vardı hemen ona doğru koşmaya başladım(o zamanlar herobrineyi bilmiyordum)Daha sonra elinde bir diamond kazma olarak önüme çıktı akşam olduğunda evime gittim pencerede belirdi.Sabah olduğunda Get out! diye yazılı bir tabela vardı.Bir ev vardi (benim evim degil)Girdim chest vardı ona doğru koştum ve yer açıldı cup lava :D