Siyah Ekran

artvinli1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
az önce oyunu açtım kendi kendine update yapıyodu bende iptal ettim yeni sürümü istemediğim için. sonra oyunu tekrar açmaya çalıştığımda siyah bi ekranla karşılaştım oyun açılmıyor yani. ne yapmalı

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim öncelikle sen minecraft.jari bozmussun bunu yeniden yüklemelisin 2 yolu var 1. forcedupdate 2.internetten minecraft.jar indir tabi sürümleri vardir indirdigin jarida baslattan çalistiri aç %appdata% yaz ok tikla ordan minecrafta gir onradanda bin klasöründeki mnecraft olani sil indirdigin minecrafti koy sürümünü söylersen ben sana link atabilirim

MaSKoT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çözüm1 = Kardeş jar. Falan Bozuk Değil İlk Önce Yapman Gereken update Et Çünkü Etmek Zorundasın.( MineCraft Öyle Yapmış Yeni Sürüm Yüklemeden Oyniyamazsın ! )

Çözüm2 = Eğer Hile Kullanıyorsan ve Eski Sürümü Varsa Onu Güncelle ! ( 1.4.6 - 1.4.7 İçin Uyumlu Hile Bul ! )

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çözüm1 = Kardeş jar. Falan Bozuk Değil İlk Önce Yapman Gereken update Et Çünkü Etmek Zorundasın.( MineCraft Öyle Yapmış Yeni Sürüm Yüklemeden Oyniyamazsın ! )

Çözüm2 = Eğer Hile Kullanıyorsan ve Eski Sürümü Varsa Onu Güncelle ! ( 1.4.6 - 1.4.7 İçin Uyumlu Hile Bul ! )
arkadasim sen anlasilan artvinli1 sorununu tam anlamamissin adam yeni sürümü istemiyor birde forcedupdateyi ben yazmisim yine benim yazdiklarimi tekrarlamissin yorum kalabaligi yapma