CreeperLord
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzki bazı arkadaşlarımız mod yükleyemiyor. Ben bu konuyu yardım amaçla açtım. Eğer bir modu çok istiyorsanız fakat yapamıyorsanız şu formu doldurun en geç 15 dk'da olur. (5 dk yapım süresi 10 dk foruma girme sürem)
Form:
Mod'un adı:
İşletim Sistemi:
Çalışma Saatlerim:
Hafta içi: 20:00-20:30
Cumartesi: 18:00-20:00
Pazar: 15:00-18:00
DEĞİŞEBİLİR.
Ben size dosyayı verdiğimde yapmanız gereken:
Windows 2000-XP:
Başlat
Çalıştır
%appdata%
.minecraft
Eğer sonsuza dek mod ile oynayacaksanız minecraft dosyasını silin. Arada mod ile oynayacaksanız onu başka bir yere koyun.
Windows Vista-7
Başlat
%appdata%
.minecraft
Eğer sonsuza dek mod ile oynayacaksanız minecraft dosyasını silin. Arada mod ile oynayacaksanız onu başka bir yere koyun.
Windows 8
Sağ Alt Köşe
Ara
Çalıştır
%appdata%
.minecraft
Mac OS X 10.5-10.6
Finder
Library
Application Support
.minecraft
Mac OS X 10.7-10.8
Bulucu
Git
-/%
Application Support
.minecraft
Not: Eğer yazdığım dışında bir İşletim Sistemi kullanıyorsanız çok özür dilerim ben sadece şimdiye kadar en az 5 ay kullandıklarımı yazdım.
İsteklerinizi bekliyorum..
İyi forumlar...
Biliyorsunuzki bazı arkadaşlarımız mod yükleyemiyor. Ben bu konuyu yardım amaçla açtım. Eğer bir modu çok istiyorsanız fakat yapamıyorsanız şu formu doldurun en geç 15 dk'da olur. (5 dk yapım süresi 10 dk foruma girme sürem)
Form:
Mod'un adı:
İşletim Sistemi:
Çalışma Saatlerim:
Hafta içi: 20:00-20:30
Cumartesi: 18:00-20:00
Pazar: 15:00-18:00
DEĞİŞEBİLİR.
Ben size dosyayı verdiğimde yapmanız gereken:
Windows 2000-XP:
Başlat
Çalıştır
%appdata%
.minecraft
Windows Vista-7
Başlat
%appdata%
.minecraft
Windows 8
Sağ Alt Köşe
Ara
Çalıştır
%appdata%
.minecraft
Mac OS X 10.5-10.6
Finder
Library
Application Support
.minecraft
Mac OS X 10.7-10.8
Bulucu
Git
-/%
Application Support
.minecraft
Not: Eğer yazdığım dışında bir İşletim Sistemi kullanıyorsanız çok özür dilerim ben sadece şimdiye kadar en az 5 ay kullandıklarımı yazdım.
İsteklerinizi bekliyorum..
İyi forumlar...