WizardCoderTR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Anket aracılığı ile seçim yaparak bana yardımda bulunabilirsiniz. Başka bi çeşit istiyorsanız yoruma yazabilirsiniz. Şimdiden yardımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
fikirlerinizi almak istedim sonuçta oynucak kişilerin fikirleri önemliBu tarz bir şey sormana gerek yok. Hangi alanda ustaysan daha iyi biliyorsan ilk onu kur. Bizim isteğimizle kurman bence çok yanlış..
(BENCE: BuildBattle kurma. Türkiyede herkes usta değil..)
Yani hepsinde ustayım diyorsunfikirlerinizi almak istedim sonuçta oynucak kişilerin fikirleri önemli
en çok hangisi istenirse onun üzerine açacağım
fikirlerinizi almak istedim sonuçta oynucak kişilerin fikirleri önemli
en çok hangisi istenirse onun üzerine açacağım
.........Gibi gibi.....Yani hepsinde ustayım diyorsun![]()
Olabilir belki ankette beğenilenlerin içinde olduğu hub açarımdirek hub aç ne uğraşıyorsun![]()
Para var zaten amaç para kazanmak değilSelamlar,
Para kazanmak için Factions, fazla oyuncu için Survival ve eğlence için SurvivalGames tercihini yapmalısın bence.Bana soracak olursan Factions aç millet VIP üyelik alıp sunucuyu geliştirdiğinde yeni bir sunucu açarsın.
fekşın tmmfekşın ! evet fekşın...
Çok zekisinLapisli p100lü fekşın server aç +100.
Faction açsam bile lapis vb. saçma şeyler olmazLapisli p100lü fekşın server aç +100.
Süper fikirÇok zekisinHatta o da yetmez.. Hub aç herkeze kurucu ve op ver
![]()
Lapisli hammaddeli Faction sunucuda gelişmek kolay oluyor bu yüzden olabilirÜlkemizdeki sunuculara bakarsak bilinen sunucular harici Factionstan başka bir şey oynanmıyor. Garip olan yabancı sunucularda factions bu kadar oynanmıyor![]()