sizinle daha iyi bi server a

xdngdhfdmnf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
alımlar:reklamcı,rehber,admin bu yetkilerden istediğinizi alabilirsiniz tek yapmanız gereken istediğiniz yetkinin ne işe yaradığını söylmek dc adresi konuşma olmasa bile duyuru için zorunludur. dc ruzonsor#3650

ADMİN komut kullanımı: gm 1 ,gm 0 , build yapamaz,skyblock için ada açamaz ------ bunlar sw kurulduktan sonra geçerlidir----
ADMİN olmak için
görevleri:
hangi zamanlar aktifsin:
tecrübe:
3 GÜN ÜST ÜSTE GİRİLMEZSE YETKİ ALINIR---- SEBEPSİZCE----

REHBER komut kullanımı: rehber kiti , gm1 değil sadece uçma yetkisi vardır, mute, jail/hapis
REHBER olmak için
görevleri:
hangi zamanlar aktifsin:
tecrübe:
5 GÜN ÜST ÜSTE GİRİLMEZSE YETKİ ALINIR ----SEBEPSİZCE----

REKLAMCI komut kullanımı: şu an aklımda bi komut yok istek varsa düşünebilirim
REKLAMCI olmak için
görevleri:
hangi zamanlar aktifsin:
tecrübe:
7 GÜN ÜST ÜSTE GİRİLMEZSE YETKİ ALINIR-----SEBEPSİZCE-----

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EN ÖNEMLİ KURAL DİLİ DÜZGÜN KULLANIP KÜFÜR ETMEMEK
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BaySabırsız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm önceden admin olcaktım yaş:13 neden admin:Sevdigim bir yetki Adminin görevleri:Mesela ban mute vb gibi şeyler hangi zamanlar aktifim saat sabah 8 den 12 ye kadar denize gidiyorum aksam 4 ten sonra gece 12 ye akdar aktifim. Tecrübem:3 kez admin oldum tecrübelerim iyidir alırsanız çok sevinirim.

QQTalonQQ

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sunucunuzda pluginer ihtiyacı olursa discord üzerinde iletişime geçin DC : ElPatron#4153