- En iyi cevaplar
- 0
Yine çalışmadı.
Verdiği hatayı yazarsan yardımcı olabiliriz.
Verdiği hatayı yazmadan çözemeyiz.Evet. Olmasaydı zaten hata verirdi.
Yine çalışmadı.
Verdiği hatayı yazarsan yardımcı olabiliriz.
Verdiği hatayı yazmadan çözemeyiz.Evet. Olmasaydı zaten hata verirdi.
Hata vermiyor ama sağ tıklayınca çalışmıyor menü açılcak açılmıyor.Verdiği hatayı yazarsan yardımcı olabiliriz.
Benim verdiğim kodu dene.Açık yeşil renkte Reco yazan bir yumurta ile köylü canlandır.Sadece mor kıyafetli köylüde çalışır .Hata vermiyor ama sağ tıklayınca çalışmıyor menü açılcak açılmıyor.
Ancak ben köylüyü komut ile spawnlıyorum.Benim verdiğim kodu dene.Açık yeşil renkte Reco yazan bir yumurta ile köylü canlandır.Sadece mor kıyafetli köylüde çalışır .
Fark etmez.Renk kodu &a olması lazım.Ayrıca mor kıyafetli şart.Ancak ben köylüyü komut ile spawnlıyorum.
Onu Sarıya Çevirdim yine olmadı.Fark etmez.Renk kodu &a olması lazım.Ayrıca mor kıyafetli şart.
benzer bir kod kullanıyorum bendeki çalışıyor ilk 2 satırı böyle yapıp deneOnu Sarıya Çevirdim yine olmadı.
Yeşilde yaptım yine olmadı.
on rightclick on villager:
clicked entity's name is "&2&lSivil":
cancel event
message "&2&lSivil ----> &3&lNe Guzel Bir Gun Degil mi?"
command /sivil:
trigger:
spawn a villager
set spawned villager's name to "&2&lSivil"
Abi buda çalışmadı.benzer bir kod kullanıyorum bendeki çalışıyor ilk 2 satırı böyle yapıp dene
Kod:on rightclick on villager: clicked entity's name is "&2&lSivil": cancel event message "&2&lSivil ----> &3&lNe Guzel Bir Gun Degil mi?"
ve direk &2&lsivil adında köylü çağırmak için de:
Kod:command /sivil: trigger: spawn a villager set spawned villager's name to "&2&lSivil"
Skript versiyonunu değiştirmeyi dene bi :/ bir de hangi satır hata veriyor ve ne hatası veriyor?Abi buda çalışmadı.
Abi hata falan vermiyor. Sağ tıklıyorum komutlar çalışmıyo hata falan verdiği yokSkript versiyonunu değiştirmeyi dene bi :/ bir de hangi satır hata veriyor ve ne hatası veriyor?
skript versiyonundan kaynaklı olabilir aynısı bendede vardı güncel sürümü indirdim düzeldiAbi hata falan vermiyor. Sağ tıklıyorum komutlar çalışmıyo hata falan verdiği yok
Kardeşim sende sıkıntı var ben denedim şu an sıkıntısız çalışıyor skript versiyonunu degiştir istersenAbi hata falan vermiyor. Sağ tıklıyorum komutlar çalışmıyo hata falan verdiği yok
Abi hata falan vermiyor. Sağ tıklıyorum komutlar çalışmıyo hata falan verdiği yok
on rightclick on entity:
name of clicked entity is "AD":
send "" to player
stop