[SK] Mümkünmüdür?

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler benim isteğim şöyle ben bir komut yazdığımda mesela /test bütün tabelaların birinci satırı benim istediğim yazıyla değişicek örneğin bir warp marketteki tabelaların 1. satırı Market ise o komutu yazdıgımda tüm tabelaların 1. satırları Test olacak yapabilirseniz çok sevinirim.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Mümkün fakat tüm dünyadaki sign'ları bulup hepsinin 1. satırına yazı yazdırmak ciddi ciddi sunucuyu zorlayabilir.

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mümkün fakat tüm dünyadaki sign'ları bulup hepsinin 1. satırına yazı yazdırmak ciddi ciddi sunucuyu zorlayabilir.
Dünyada tabela kendiliğinden ortaya çıkmadığına göre oyuncular tabela koyduğunda bu tabelalar kaydedilip daha sonra aynı anda hepsi değiştirilebilir.

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Warp Marketteki tabelaların satırlarını değiştirmek için gerekli bu loop olayı ile 250 blok çevremizdeki tabelalarda geçerli yapılmazmı?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
/degis <Boyut>
Boyutunu fazla büyük yapmamanı öneririm. Boyutu yazmazsan 50 olarak geçer.
Belirlediğin alanda ki tabelaların 1. satırı "Market" ise "Test" yapar.
PHP:
command /degis [<number=50>]:
    permission: sk.degis
    trigger:
        loop blocks in radius arg-1 of player:
            if loop-block is sign:
                if line 1 of loop-block is "Market":
                    set line 1 of loop-block to "Test"

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Skript sunucunuzu çok zorlar. Java ile kodlatmak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Dünyada tabela kendiliğinden ortaya çıkmadığına göre oyuncular tabela koyduğunda bu tabelalar kaydedilip daha sonra aynı anda hepsi değiştirilebilir.

Klasik "Faction" bir sunucuda her klan'ın tabela koyduğunu düşün. Sunucuda birçok tabela olabilir.