Skin arayanlar içeri!...

Anlatımı beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    14

Th3JosGam

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar minecraft online oynamaya başladığımdan beri minecraft skin sorunları olduğunu gördüm.Oyunu orjinal olmayanlar bu durumun mağdurları.Oyunları orjinal olduğu için skin veya cloak (pelerin) ekleyemedikleri için mağdur olabiliyorlar :).Ama bu skin sitesi sayesin (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) yaklaşık 1010 sayfalık (100.000 skin civarı) karakter skinleri var.Bu skinlere ulaşabilmek için oyuncunun Usernamesiyle oyuna giriyorsunuz.Fakat hala cloak sorunu çözülmedi :).

Cloak kullanabilmeniz için minecraft premiumun bedavasını (ücretliden çok farkı yok) MineShafter'ı indirebilirsiniz.MineShafter sayesinde Cloak ekleyebilir ve kendi skininizi yapıp kullanabilirsiniz.
Dikkat!Oyuna girerken Force Update yapmanız önerilir!
Dikkat!Eğer oyununuz internetten bedavaya indrilmişse skin indirdiğinizde skininiz gözükmez veya BlackScreen sorunu yaşayabilrsiniz.Bu sorunu çözmek için oyuna girerken Force Update yapın eğer olmazsa internetten oyunu silip tekrar indirebilirsiniz.Minecraft 1.2.5 ve 1.2.3 sürümlerini forumumuzdaki Minecraft İndir! kategorisinden bulabilirsiniz.
İyi oyunlar...

Th3JosGam

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kimi kandıyorsun oğlum sen aynısı var mcskinde bunları sen yapmadın eminim. En sondakinin nickide Majeh. Benim ark kullanıyo o skini.

Thypon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardes yazdigin gibi ben bedava indirdim skini yaptim oldu ama oyuna her girdigimde steve oluo hep force update yapiom girerken yada ismi tekrar yaziorum bide skin olmus gorunurken oynarken olunce steve oluor gene yardim edermisin

Emirhangg

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes yazdigin gibi ben bedava indirdim skini yaptim oldu ama oyuna her girdigimde steve oluo hep force update yapiom girerken yada ismi tekrar yaziorum bide skin olmus gorunurken oynarken olunce steve oluor gene yardim edermisin
Bak Aramaya .minecraft yaz o dosyayı aç Minecraft Yazarken .minecraft Yaz.Bin dosyasını aç. Minecraft jarı Winrar ile aç char.png yi sil .Skinininin adı chick diyelim. Onun adını char yaz Minecraft jara at.