Skin Hata

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftta bi skin yüklüyorum online moda girince sw deki herkes benimle aynı gözüküyo napcam yardım edermisiniz.acaba skin yanlış mı yukledim

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftta bi skin yüklüyorum online moda girince sw deki herkes benimle aynı gözüküyo napcam yardım edermisiniz.acaba skin yanlış mı yukledim
arkadaşım premium olmadan skin yükleyemezsin eğer skinli üyelik istiyorsa minecraft skin search yaz google ye ordan bir isim beğen onu minecrafta girerken kopyala yapıştır yap skinli olursun

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında premium olmadan skin yüklenebilir.Fakat premiumlar yüklediğin skini göremez.MineShafter kullanıyorsan ve ordan skin yüklediysen sadece MineSgafter kullananlar skinini görebilir.

MinecraftSP kullanmanı tavsiye ederim.

MinecraftLove senin dediğinde doğru ama şifre gerek.MinecraftSP kullan demeyi unutmussun:D

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında premium olmadan skin yüklenebilir.Fakat premiumlar yüklediğin skini göremez.MineShafter kullanıyorsan ve ordan skin yüklediysen sadece MineSgafter kullananlar skinini görebilir.

MinecraftSP kullanmanı tavsiye ederim.

MinecraftLove senin dediğinde doğru ama şifre gerek.MinecraftSP kullan demeyi unutmussun:D
aynen mineshafti herkes biliyor arkadaşım madem biliyorsun minecraftsp lerin olduğu bir sv bulman lazım o zaman