command /rank:
trigger:
open chest with 5 rows named "{Deneme}" to player
Beyler Bu Komutu Yazınca chest with 5 rows named "{Deneme}" is not an entity type diyor. Bu hatayı nasıl çözeceğim bilen varmı acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 113132
command /rank:
trigger:
open chest with 5 rows named "%{deneme}%" to player
JavaScript:command /rank: trigger: open chest with 5 rows named "%{deneme}%" to player
Plugini yüklerken hata alıyor musun?Ekli dosyayı görüntüle 113133
Bu seferde bu şekilde bir hata alıyorum. Serveri Aternostan açmayı denediğim için olabilirmi acaba?
Skript pluginini yüklerken hata almıyorum normal skriptler çalışıyor sadece bu gui olayı çalışmıyor.Plugini yüklerken hata alıyor musun?
SkQuerty pluginini yükle.Skript pluginini yüklerken hata almıyorum normal skriptler çalışıyor sadece bu gui olayı çalışmıyor.
birkaç plugin ile gui yi açtım error vermiyor ancak mesela o açılan chest menüsünde bir bloğa tıklıyınca elmas vercek felan o komutu yazıyorum o bloğa tıklayınca hiçbir şey olmuyor birde o açılan chessteki eşyayı envanterine alabiliyorsun sonuna to be unstealable diye bir komut varmış onuda yazdım yinede alabiliyor envanterine ve verdiğim komutlar çalılmıyorskRayFall'ın GUI ile alakası yok. SkQuery yükledikten sonra aldığın hatanın çözülmesi gerek.