Skript HATASI Nedir Bakarmısınız

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakter skriptte herhangi bir hata oluşturmaz, sadece karakterleri soru işareti olarak gösterir. Skriptte Türkçe karakter kullanmak istiyorsan bir program kullanabilirsin, benim önerim " Notepad++" Kodunu Buraya Yaz Ve Üstteki " Kodlama " Butonuna Bas Ve ' UTF-8 Olarak Kodla ' yı seç bu skriptte Türkçe karakter kullanabilmeni sağlayacaktır.

Sorun çözülmediyse, sana istediğin skripti yazabilirim galiba /rank yazınca rütbe listesinin görülmesini istiyorsun. Eğer yazmamı istiyorsan buradan mesaj yollayabilirsin :) 2 dakika içerisinde yazmış olacağım. ( galiba sorun çözülmüş kusura bakma )
Türkçe karakter kullanılamaz diye bir şey söylemedim :) Daha dikkatli oku istersin.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Veriyor ama hatanın nerde olduğunu söyliyecek değil ya :D
O yazılar süs olsun diye değil, hatayı çözmen için yardım etmek istiyor.

/sk reload all kullanma. Hangi Skripti reloadlayacaksan /sk reload <Dosya Adı> komutunu kullan. Böylece sadece reloadladığın Skriptte ki hataları görürsün.
Ve attığın resimde konuda gösterdiğin Skriptle alakalı bir hata gözükmüyor, o mesajın üstüde var anlaşılan belki orada dır. Dediğim komutu kullandığında hata çıkmazsa hatalı kod yok demektir.

Türkçe karakter kullanılamaz diye bir şey söylemedim :) Daha dikkatli oku istersin.
Hata mesajına cevap vermen ve Türkçe karakter kullanmanın sorun olduğunu söylemen hata çözümünü söylediğin anlamına gelir. Ayrıca hata mesajında Türkçe karakterin oluşturabileceği bir hata da yok.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O yazılar süs olsun diye değil, hatayı çözmen için yardım etmek istiyor.

/sk reload all kullanma. Hangi Skripti reloadlayacaksan /sk reload <Dosya Adı> komutunu kullan. Böylece sadece reloadladığın Skriptte ki hataları görürsün.
Ve attığın resimde konuda gösterdiğin Skriptle alakalı bir hata gözükmüyor, o mesajın üstüde var anlaşılan belki orada dır. Dediğim komutu kullandığında hata çıkmazsa hatalı kod yok demektir.

Hata mesajına cevap vermen ve Türkçe karakter kullanmanın sorun olduğunu söylemen hata çözümünü söylediğin anlamına gelir. Ayrıca hata mesajında Türkçe karakterin oluşturabileceği bir hata da yok.

Türkçe karakterin sorun olduğunu söylemedim lanet olsun. Demek istediğim eğer makinesi Türkçe karakter desteklemiyorsa kodlamadan ötürü bir sorun oluşabileceğiydi. Evet hatalarda bunu göremiyoruz ama arkadaşın hataların tamamını attığından da emin değiliz.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakterin sorun olduğunu söylemedim lanet olsun. Demek istediğim eğer makinesi Türkçe karakter desteklemiyorsa kodlamadan ötürü bir sorun oluşabileceğiydi. Evet hatalarda bunu göremiyoruz ama arkadaşın hataların tamamını attığından da emin değiliz.
Makinesi Türkçe karakter desteklemezse Skript hata mı verir :S Dediğim gibi hataların çoğu gözükmüyor gibi zaten, fakat Türkçe karakter desteklememesinin görünen hatalarla da ilgisi yok.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Makinesi Türkçe karakter desteklemezse Skript hata mı verir :S Dediğim gibi hataların çoğu gözükmüyor gibi zaten, fakat Türkçe karakter desteklemesinin görünen hatalarla da ilgisi yok.
Java ile yaml kullanırsan java hata veriyor skript hakkında fikrim yok java dan yola çıkarak söyledim.

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakter skriptte herhangi bir hata oluşturmaz, sadece karakterleri soru işareti olarak gösterir. Skriptte Türkçe karakter kullanmak istiyorsan bir program kullanabilirsin, benim önerim " Notepad++" Kodunu Buraya Yaz Ve Üstteki " Kodlama " Butonuna Bas Ve ' UTF-8 Olarak Kodla ' yı seç bu skriptte Türkçe karakter kullanabilmeni sağlayacaktır.

Sorun çözülmediyse, sana istediğin skripti yazabilirim galiba /rank yazınca rütbe listesinin görülmesini istiyorsun. Eğer yazmamı istiyorsan buradan mesaj yollayabilirsin :) 2 dakika içerisinde yazmış olacağım. ( galiba sorun çözülmüş kusura bakma )
Dostm dediklerinden anlamadım bana yardımcı olursan sevinirim

Heroacar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ee bari cevap verem
gerçi 6 gün geçmiş ama :D
Kardeşim o skriptinde hata yok diğerlerinde var
lütfen bütün skriptlerine bak tırnak işaretlerini sil yerlerine bunu koy
"
Ve KrediLapis skriptinde lapis lapis lazuli block ları lapis block yap

Son düzenleme:

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ee bari cevap verem
gerçi 6 gün geçmiş ama :D
Kardeşim o skriptinde hata yok diğerlerinde var
lütfen bütün skriptlerine bak tırnak işaretlerini sil yerlerine bunu koy
"
Ve KrediLapis skriptinde lapis lapis lazuli block ları lapis block yap
KrediLapis Lapis Lapis Lazuli blocklari derken tam anlamadım ben şöle alta kod bıraktım yaparsan sevınırım
Kod:
On Join:
    if {Kirdi.%Player%} is not set:
        Set {Kirdi.%Player%} To 0

On Mine Of Lapis Ore:
    Add 1 To {Kirdi.%Player%}
    if {Kirdi.%Player%} is Greater Than 49999:
        Add 1 To {Kredi.%Player%}
        broadcast "&c&l%player% 50.000 Lapis Kırarak 1 Kredi Kazandi!"

command /lapisbak:
    trigger:
        Send "&9Lapis &7> &aKırılan Lapis Sayısı: &b%{Kirdi.%Player%}%"
        Send "&9Lapis &7> &aKırılması Gereken Lapis Sayısı: &b50000"

On Mine Of Lapis Ore:
    if player have 640 22:
        remove 640 22 from player
        execute console command "eco give %player% 57600"
        Send "&9Lapis &7> &aLapis Bloklarını satarak 57600 TL Para aldiniz (1 Lapis 10 TL)"

on click with a pickaxe:
    set {_lore} to (1561-durability of player's tool)
    Set the player's tool's lore to "&9Lapis &7> &aKırılan Lapis Sayısı: &b%{Kirdi.%Player%}% ||&9Lapis &7> &aKırman Gereken Lapis Sayısı: &b50000"

command /Hizli:
    trigger:
        message "&e&l[&6CraftDex&e&l] &c&l> &aAcele 2 Ozelligi 10 Dakika Sureligine Acilldi İyi Kazmalar!" to the player
        apply potion of haste 2 to the player for 600 seconds
On Mine Of Lapis Ore:
    chance of 0.5%:
        drop a book of unbreaking 10 named "&8&l[--- &aMadenin Gizemi &8&l---]"
On Mine Of Lapis Ore:
    chance of 1%:
        drop a end stone of looting 10 named "&3☯ &e&l Gök Taşı &3☯"
On Mine Of Lapis Ore:
    chance of 2%:
        drop a 175 of silk touch 10 named "&e❃ &a Coin &e❃"

Heroacar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kod:
On Join:
    if {Kirdi.%Player%} is not set:

On Mine Of Lapis Ore:
    Add 1 To {Kirdi.%Player%}
    if {Kirdi.%Player%} is Greater Than 49999:
        Add 1 To {Kredi.%Player%}
        broadcast "&c&l%player% 50.000 Lapis Kırarak 1 Kredi Kazandi!"

command /lapisbak:
    trigger:
        Send "&9Lapis &7> &aKırılan Lapis Sayısı: &b%{Kirdi.%Player%}%"
        Send "&9Lapis &7> &aKırılması Gereken Lapis Sayısı: &b50000"

On Mine Of Lapis Ore:
    if player have 640 22:
        remove 640 22 from player
        execute console command "eco give %player% 57600"
        Send "&9Lapis &7> &aLapis Bloklarını satarak 57600 TL Para aldiniz (1 Lapis 10 TL)"

on click with a pickaxe:
    set {_lore} to (1561-durability of player's tool)
    Set the player's tool's lore to "&9Lapis &7> &aKırılan Lapis Sayısı: &b%{Kirdi.%Player%}% ||&9Lapis &7> &aKırman Gereken Lapis Sayısı: &b50000"

command /hizli:
    trigger:
        message "&e&l[&6CraftDex&e&l] &c&l> &aAcele 2 Ozelligi 10 Dakika Sureligine Acilldi İyi Kazmalar!" to the player
        apply potion of haste 2 to the player for 600 seconds
On Mine Of Lapis Ore:
    chance of 0.5%:
        drop a book of unbreaking 10 named "&8&l[--- &aMadenin Gizemi &8&l---]"
On Mine Of Lapis Ore:
    chance of 1%:
        drop a end stone of looting 10 named "&3☯ &e&l Gök Taşı &3☯"
On Mine Of Lapis Ore:
    chance of 2%:
        drop a 175 of silk touch 10 named "&e❃ &a Coin &e❃"

Bu Kodda Pek Hata Yok Gibi Ama Resimde KrediLapis.sk da hata var dedi?