|| Skript || \/ Tabela İle Oyuna Girin \/ || Skript ||

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet Yeni bir skript ile daha karşınızdayım.
Bu skript ile örneğin minigames sunucunuz var.Sunucunuzda tabela ile
Minigames e girme , tabeladan minigameste kaç kişi var vb göstermeye yarıyor.
Kullanımı:
Tabelanın İlk Satırına Oyun Tabelasi Yazın.
Tabelanın İkinci Satırına [hazir] yazin.
Ve Aktifleşmesi İçin Tabelaya Sağ Tıklayın.
sonra oyuncu tabelaya tıklayınca otomatik olarak oyuna giriş yapacaktır.
(Ayarlasığınız Lobiye ve tabekanın alt kısmında 1 kişi tıkladıysa 1/20 yazacaktır. Bunun dışında bu skript tek çalışmaz.Yani 1 kaç skripti birleştirmek zorunda kaldım ve bu skript'i kendi turfwars sunucumda kullanacağım için editlemeyeceğim.Siz kendiniz Editlersiniz.Okadarında Siz yapın bir zahmet.Eyerki odadan çıkmak isterse oyuncu /tw çik yazsın veya oyundan çıksın.Ama mutlaka bekleme lobisinde minigamenin oynandığı yerde vb /spawn komutunu engelleyin.

Skriptin Kodları:

Kod:
Hatalar Düzeltildikten Sonra Yeniden Eklenecektir.
Hataları Düzeltmekte Yardımcı Olmak İsteyenler Özelden Yazsın
Veya Skype: farukalpayminecraft eklesinler.

Beğendiyseniz Bir Yorum Ve Bie Like Yeter :)

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript çok moda oldu bu aralar :D
Biraz mcreator e benziyor ama neyse :p

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hatalı bi skript.Online göstermiyor.
Yüklü pluginlerim: Skript,plus,query buna ramen hatalı 10 hata çıktı azaltmaya calıstım fakat ise yaramadı.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ByUmut_ doğru söğüyor. Emeğemimr saygı duyacağına basit diyip geçiyorsun. O zaman sen kendin yap.Birisi senin konularına gelse basit derse hpşuna gidermi.? Ben burda emek safetmisim senin yaptığın şey bassiiiy! Diyip geçmek.!

Sent from my iPad using Tapatalk
Ben "Berbat,iğrenc" diyerek emeğini rezil ettim mi ? Sadece basit oldugunu söyledim.Benim konuşmalarım biraz derin içeriklidir.Bilmem anlatabildim mi ?..
Basit Diyorsunuzda Kendiniz Niye Yapmıyorsanız Basitse :S
Açtığım serverlere bakabilirsin.(Reklam olmasın diye diyorum).Kim yapamıyormuş anlarsın o zamam -,- ..

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sende Haklısın Bilmeyenler var Bende Minecraft'a Nasıl Girilir Diye video çekmem lazım.
Kafa buluyorum inşallah ciddiye almayıp espri yazmışsındır. İnsanlar bazı şeyleri kendi yapmayı öğrenmeli özellikle bu kadar basit bir şeyi. Eklenti için para harcayan tanıdıklarım var oysa ki 2 haftada öğrenebilecekleri bir şey.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Emek diyorsunda 10 tane hata var ise yaramayan biseye ben skript diyemem.Hadi 1 kaç hata olsa kapayalım ama bastan sarma gibi olmus hata ne dediğine göre kontrol etmeden koyduğun açık.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu skript basitmi?
@ByEnderTR senlede kavga etmek isteniyorum zaten okulda çocukşeyime tekme attı diye gözünü morattım çocuğun. :D

Girçiktin binli kivgi etmik istemiyirmisin :( Üzdü :(.

Bir Ender sözü derki: Çocuğun ister gözünü morart,ister dişlerini eline ver.Çocuk ders almadıktan sonra hepsi boş :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Girçiktin binli kivgi etmik istemiyirmisin :( Üzdü :(.

Bir Ender sözü derki: Çocuğun ister gözünü morart,ister dişlerini eline ver.Çocuk ders almadıktan sonra hepsi boş :)
Ender abilerle teammısın? :D enderabimize söle bana enderdragonu getirsin :D