Skript Yazabilecek Var mı ?

Sandwich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, Ben Bir Sunucu Açacağım ve Yarı ER Pİ Cİ (RPG) Olan Bu Sunucum İçin Bana Bir Skript Lazım.

Skripti İstememin Nedeni Hangi Komutla veya Mantıkla Yapacağımı Bulamamak. Lütfen Yardım Edin.

Konu Şu, Biri Ölünce Bütün Itemları Değilde, Çok Az Bir Şansla Bazı Itemları Envaterinde Kalacak. Bu Skripti Yapabilecek Biri Varmı ?

@Zurinqun @owen_1 @Secret_wither @Schaffer79 @ZsCraft @xZindevx

Son düzenleme:

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim konulara böyle başlıklar vermek yasak. Bence farklı bir şey yap başlığı.

Sandwich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Belirli eşyalar mı kalacak yoksa rastgele mi ? Bunu söylemen lazım olayı tamamen değiştiriyor.[Tahminen ben de yapabilirim B) (ego gg)]
Belirli Eşyalar Değil. Sadece Rastgele Kalacak. Yapabilene Helal Olsun :D İşte Bu Yüzden Zor. Belirli Olsaydı Bende Yapardım. Ama Rastgele Eşya Düşmemesi, Beni Aşar.
Evet emin. Şuanda sırf sana inat yapacağım.

Hangi eşyalar kalacak?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Belirli Eşyalar Değil. Sadece Rastgele Kalacak. Yapabilene Helal Olsun :D İşte Bu Yüzden Zor. Belirli Olsaydı Bende Yapardım. Ama Rastgele Eşya Düşmemesi, Beni Aşar.
Zırhlar falan da düşebilecek mi ve eşyaları yere düşecek mi yoksa silinecek mi ?
Tahminen mantığını vereyim:
Öldüğü anda envanteri değişmiyor sanırım en azından skript ile öyleyse bu dediğim yapılabilir.Her slot'un bir numarası var örneğin 5. slot ,1st slot of player's inventory gibi bir şeyler skript'in sitesinden bulabilirsin.Örneğin %10 şansla düşecekse 5. slottaki eşya %10 şansla düşmeyecek eğer %90'lık şans yani düşme şansı olursa yere düşecek (tabi keepinventory açık olmalı sanırım veya clear drops eklersin olur biter :)).%90'lık ihtimale drop slot 5 of player's inventory at location of player gibi bir şey.%10'luk şansı da boş bırakacaksın (keepinventory açıksa) (kapalıysa ->) %10 ihtimalle give slot 6 of player's inventory to player yapabilirsin.Bunu bir while veya loop altında (36 kere sanırım) tekrarlayabilirsin ki kısa bir yer kaplasın. (denemeden yazdım belki başından hatalıdır :lol:)

Sandwich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Zırhlar falan da düşebilecek mi ve eşyaları yere düşecek mi yoksa silinecek mi ?
Tahminen mantığını vereyim:
Öldüğü anda envanteri değişmiyor sanırım en azından skript ile öyleyse bu dediğim yapılabilir.Her slot'un bir numarası var örneğin 5. slot ,1st slot of player's inventory gibi bir şeyler skript'in sitesinden bulabilirsin.Örneğin %10 şansla düşecekse 5. slottaki eşya %10 şansla düşmeyecek eğer %90'lık şans yani düşme şansı olursa yere düşecek (tabi keepinventory açık olmalı sanırım veya clear drops eklersin olur biter :)).%90'lık ihtimale drop slot 5 of player's inventory at location of player gibi bir şey.%10'luk şansı da boş bırakacaksın (keepinventory açıksa) (kapalıysa ->) %10 ihtimalle give slot 6 of player's inventory to player yapabilirsin.Bunu bir while veya loop altında (36 kere sanırım) tekrarlayabilirsin ki kısa bir yer kaplasın. (denemeden yazdım belki başından hatalıdır :lol:)
Tam Olarak Anlamadım. Ben Yapamam. Ben Cidden Yapamam. Kusura Bakmayın, Öldüğünde ise sadece 5-6 Item'ı Envanterinde Kalıyor. Diğerleri Düşüyor. 5-6 Derken Hep 5-6 Değil. Bazen Hepsi Düşebilir. Bunu Ben Yapamam.