SKY NET DOLANDIRCI

ufuk caner 123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar AKLINIZ Varsa bu firmadan almayın Skynet doladnırıcı bende bugun para yatırdım SERKAN Tanrısever adına sonra tamam gelicek dediler.Gelmedi hiçbişey sonra skypeden sildiler Sıteden ulaşamıyorum cevap vermiyorlar.PTT De Şikayet Almıyor Nereye edebilirim?

MighTCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haklısın Bende 60 tl yatırdım adam skypedeki çok güzel yalan söylüyör.birsürü hacker var burada diyor sizin aklınızı çeliyor ve dolandırıyor.

Skynetbilisim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu hakkında Açıklama Yapıyım Kimse Seni Dolandırmadı Eger Ödeme Yapıp Ticket Attıysan Ki şahet Ondan Sonra gelip buraya dolandırıcı dıyebilirisn ayrıca her ödeme 1 saate teslim olur sen ödeme yaptıysan neden ticket atmadın veya ticket attıgına dair ticket SS si ve Ödeme SS atarmısnız Aynı günün olcak FOTOMONTAJSIZ eger fotomontaj olarak görürsem Hakkında ben işlem başlatcam ii günler

MighTCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Allah Aşkına Sen Bize Sizin Serveri Kuruyorum Demedinmi ??
Sonra Neden Skypede Engelledin ??
Hadi Ekle Skype Kim Yalanci Ortaya Çıksın ??[DOUBLEPOST=1374067825,1374066597][/DOUBLEPOST]Ekle Skype ; ekin.ergul25

MighTCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizi Yalancı Duruma Düşürmeye Çalışıyo Ama herkes Onun Dolandırıcı Olduğunu Anladı Artık !

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dolandırıcıdan ne bekliyorsunuz ? İlla sizi yalancı durumuna düşürecek."AxiTR" gibi bunu da forumdan banlasalar ne güzel olur :)