Hayatımda ben bu kadar haksızlığa uğramadım...
Bakın ben ne kıskanç ne de başka sw reklamı yapmaya çalışan bir insanım.Ama bakın ban yemeyeceğimi bilsem tüm sülalelerine küfrederdim bu swdekilerin.Siz siz olun sakın bak sakın gelmeyin bu sw ye.
Bu Server'a Neden Gelinmez
---------------------------------
1) Killer denen bir admin var. Beyni evde bırakmış gelmiş.Adasına çekip keser. Durduk yere herkesi evente çekip kandırdım der. Birlikte adaya başlarsın büyüyünce reset çeker. Kurucu varken kedi yokken aslan kesilir. Admin olmasına ramen küfreder.
2) Server da creeper-tnt koruması yok. Oyun modu da hardda olduğu için başlangıçta herkesin adası patlıyor(benim 3 defa patladı.) herkes bundan şikayetçi ve yeniden ada oluşturmaları gerekiyor.(emek israfı)
3) Server da zannediyorum ki çekemeyen insanlar var. Bakın adamın isteyenlere resminide atarım, xp farm cow farm chicken farm tree farm hepsinden var. şu an 35 lvlde. ama her seferinde bazı eşyalarımın eksik olduğunu fark ediyordum. neyse bu son gün event oldu ve azbuçuk biraz diamond kaptım. kazmadır kürektir yaptıktan sonra ölürsem yok olmasın diye cheste koydum. sonra çıktım oyundan.
döndüğümde chestimden bütün yaratık kafalarım , diamond eşyalarım , redstonelarım vb. bir sürü item gitmiş. mob trap ile oynanmış duvarları yıkılmış(creeper olamaz yerler hep su) kapisi kirilmiş yol kirilmiş. tavuk farmımın camları kırılmış. otomatik cobblestone sistemim durmuş. ben bunları admine anlatmaya çalışırken üstüne üstlük bir de mute yedim.
Başkasının adama gelmesinin imkanı yok. Zaten kimse kimsenin adasınıda davet etmediği sürece kıramaz plugin öyle. Ya adminlerden biri yada rehberlerde fly var onlardan biri yapmıştır. başka birinin yapması imkansızdır.Bu server'a gelmek pişmanlıktır. Emeğinin çalınmasıdır. Hakkının yenmesidir.