SkyGrid > Türkiye'de TEK ! > Skyblock ve Survival Deneyimi Bir Sunucuda ! > Rabisu Sponsorluğunda !

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0

Evet arkadaşlar bir kaç gündür sürekli kapanıyordu giriş yapamıyordunuz vs. ... Ancak bundan sonra ne nitrado sunucumuzu kapatabilir ya da bir başkası.Rabisu sponsorluğunda sunucumuz 4 GB Ram ve 60 Kişi Kapasitesi ile tekrardan sizlerle aktif halde ! Sunucumuzdaki aksaklıklar nedeniyle sunumuz +20 olduğunda kasa anahtarı ve değerli eşyalar eventleri olacaktır.Umarım o kitleye birdaha ulaşabiliriz.Tüm bu aksaklıklardan ötürü sizlerden özür diliyoruz ve sizleri seviyoruz ! Hepinizi sunucuya bekliyoruz !

En büyük amacımız skyblock ve survival deneyemini birlikte yaşatmak ve sizlere o tadı aldırmak.Ve ayrıca bu tadı sizler tadarken sizlere lagsız bir sunucu sunmak adına Rabisu sponsorluğu ile lagsız bir sunucu sağladık.Gerçekten harika vakit geçirebileceğiniz SkyGrid adlı oyunda arkadaşlarınız ile video çekmeniz için ideal.

Ben minecraftı çok uzun zaman önce bırakmıştım ve bıraktığımda SonTurk adlı survival sunucumu açmıştım.Ve diğer açtığım sunucular gibi oda büyük bir ilgi toplamıştı.İlker ile birlikte böyle bir projeyi planladık ve planladıklarımızı hazırladık.Ben ve İlker arkadaşımızdan oluşan ekibimiz ile sizlere en uygun desteği vereceğimizi düşünüyoruz.
Sunucumuza en kısa zamanda 1 adet rehber almayı düşünüyoruz bunun yanı sıra sunucumuzda 2 adet yetkili bulunmaktadır.Bunlardan birisi ben (Şu anlık oyun adım iSinceP ) diğer yetkili ise İlker (ilkerbey) arkadaşımız.Sizlere çok iyi bir şekilde hizmet vermek adına daima açığız.
Sunucumuzdaki en büyük özellik skyblock ve survival deneyimini aynı anda yaşatmaktır.Ayrıyetten kasa sistemimiz bulunmaktadır.İlerleyen günlerde yeni özellikler de eklenilecektir.

İP ADRESİ : SkyGrid.rabisu.com

Sürüm : 1.8
Sunucu Durumu : Online
Server Kapasitesi : 60
Ram : 4 GB
Skype Adresi : donlupatron

Bunu eminim ki çoğunuz bilmiyorsunuz.Bende bununla alakalı bir yazı yazmayı düşündüm.Çok fazla uzatmadan SkyGrid Nedir hakkındaki yazım
SkyGrid , survival ve skyblock birleşimi bir oyundur.Yani nasıl diyeceksiniz.Şimdi ilk olarak rastgele bir bloğun üstünde başlıyoruz ve her blok arasında belirli boşluklar bulunuyor.Üstümüzdeki blokları kırarak blok elde ediyoruz.Ve böylece gelişiyoruz.Bence bu skygrid de odun toplamak en püf nokta.Odunları toplayarak onları tahtaya çevirin ve kendinize bir alan belirleyin.Ve sethome çekmeyi SAKIN unutmayın.Her an ölebilirsiniz bunu unutmayın.Sethome çektikten sonra rahatlıkla oyununuza devam edin.Sandıkları açarak içindeki gizemli eşyaları toplayın.Madenleri kazarak maden elde edin ve onları Markette oyundaki para birimi ile takas edin ve paralar ile sizin için gerekli eşyaları alın.Unutmayın bu oyunu herkes oynayamaz.Bu oyun zeka ve strateji oyunudur.Neyi nereye yapacağın nereye doğru gideceğin vs. bunların hepsi birer zeka işidir.O yüzden bu oyunu sakin kafa ile oynamanızı öneriyoruz.SkyGrid ile ilgili rehber bir video kısa zaman içinde sizlerle olacaktır.Takipte kalınız...

Son düzenleme:

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Sunucu konudan bakınca güzel duruyor ne olduğunu vb açıklamışsınız güzel. Ben bir kaç yabancı sunucuda oynadım fakat Türk olan kimse olmadığı için sıkıyordu. Böyle bir sunucunnu olması gayet iyi olmuş. Ayrıca bunu oynarken her şeyin yanında parkurunun da iyi olması gerek. Son olarak şunu söyleyeyim sakın skyblock sumucularındaki kolaylaştıran yenilikler gibi (taş kazınca maden çıkması vb) öyle bir hataya düşmeyin çünkü çoğu kişi ondan sıkıldı ve herkes skygrid açıp sizin yaptığınız yenilikleri kullanır bir ton sunucu açılır ve bir süre sonra bu olay sıkar. Yine de başarılar bilgisayara geçtiğimde sumucuna uğrayacağım.

isyankar153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverin güzele benziyor pc ye geçince denemek istiyorum^_^

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Sunucu konudan bakınca güzel duruyor ne olduğunu vb açıklamışsınız güzel. Ben bir kaç yabancı sunucuda oynadım fakat Türk olan kimse olmadığı için sıkıyordu. Böyle bir sunucunnu olması gayet iyi olmuş. Ayrıca bunu oynarken her şeyin yanında parkurunun da iyi olması gerek. Son olarak şunu söyleyeyim sakın skyblock sumucularındaki kolaylaştıran yenilikler gibi (taş kazınca maden çıkması vb) öyle bir hataya düşmeyin çünkü çoğu kişi ondan sıkıldı ve herkes skygrid açıp sizin yaptığınız yenilikleri kullanır bir ton sunucu açılır ve bir süre sonra bu olay sıkar. Yine de başarılar bilgisayara geçtiğimde sumucuna uğrayacağım.

Teşekkürler yorumunuz için.İyi oyunlar dilerim.

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni mükemmel aynı türkçe hocam gibi başı ve sonu eşit boşluklarda başlık tam isabet 10/10
Oyun göz alıcı 7/10 Sunucu kaliteside dahil.
= 9/10

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucu. tebrik ederim. başarılar! kanki :D

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Türkiyeye böyle bir sunucu gerekiyordu , sabahtan beri oynuyorum :D

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir server buildi ve ilgili adminleriyle geçrekten büyüleyici !