Skyrim High Resolution Texture Pack

Vearthx

“Susuyor olmam, acı çekmediğim anlamına gelmez.”
Mesajlar
283
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
205
Puanları
560
Ruh hali
129756


129762



Skyrim High Resolution Texture Pack

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere Skyrim HRTP konusunu anlatacağım.

Yüksek Çözünürlüklü Texture Pack resmi eklentisi Skyrim için daha yüksek bir çözünürlük sürümleri ile oyun boyunca birçok dokular yerini alır. Yaratılış Kiti ve Uzay Çekirdeğinin Düşüşü Vol 1'in yanında 7 Şubat 2012'de kullanıma sunuldu ve oyun için indirilebilir ilk içerik. Bu paketin en son güncellemesi, yalnızca en yeni Dragonborn eklentisine destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda zaten mevcut olan iki eklenti için Dawnguard ve Hearthfire desteğini de artırıyor



Resmi Özet

Elder Scrolls V: Skyrim'i daha önce hiç görmediğiniz şekilde Skyrim High-Resolution Texture Pack ile yaşayın. Windows Vista veya 7 işletim sistemi, en az 4 GB sistem RAM'i ve en az 1 GB RAM'e sahip DirectX 9.0c uyumlu bir NVIDIA veya AMD ATI ekran kartı dahil, kurulmaya başlamadan önce, sistem gereksinimlerinizin Skyrim'in önerilen özelliklerini aştığından emin olun. En son sürücüler.



Sistem Gereksinimleri

İşlemci : Dört çekirdekli Intel veya AMD CPU
Bellek : 4GB Sistem RAM
Ekran Kartı : 1GB RAM'e sahip DirectX 9.0c uyumlu NVIDIA veya AMD ATI ekran kartı (Nvidia GeForce GTX 260 veya üstü; ATI Radeon 4890 veya üstü)


Notlar

Eklentiyi Steam hesabınıza ekledikten sonra, Steam kitaplığınızdaki Skyrim'in sayfasına gidip DLC bölümündeki işareti kaldırarak 4 GB değerindeki dosyaları kaldırabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra bunları el ile silmeniz gerekebilir. Bunu yaptıktan sonra, dosyalar artık Skyrim'i başlatırken otomatik olarak yeniden indirilmeyecek.

Başlatıcıdan Veri Dosyaları menüsünü açıp ilgili dosyaların yanındaki kutuların işaretini kaldırarak da geçici olarak devre dışı bırakılabilirsiniz.



Hatalar

Doku paketi, kırpma sorunları ve macenta veya siyah olarak gösterilen eksik dokular gibi birkaç grafik arızasına neden olabilir. Bu sorundan etkilenen en dikkat çekici üç doku, doğrama bloğu, şömine odun ve Paarthurnax'ın çenesidir.

Şubat 2013’te DLC’ye yapılan bir güncelleme bu sorunları düzeltti.



SON

Bir konunun daha sonuna geldik arkadaşlar. Sizinde bildiğiniz bir bilgi yada bir eksik var ise yorumlarda belirtmeyi unutmayın.
Başka bir konuda görüşmek üzere hoşça kalın!
 



Üst