Slender Man Hikayesi 1.bölüm:kabus

mydeath05

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0
-Slender Man Hikayesi Bölüm 1:Kabus
Karanlık bir koridorda yürüyorum.Neden burdayım ? Ne zaman geldim ? Nasıl geldim ? bunların hiç birini bilmiyorum.Sadece birden kendimi karanlık bir koridorda yürürken buldum.Derin bir sessizlik vardı koridorda.Dışarıdan yağmur sesi geliyordu.Sessizliği ahşapın gıcırtısı bozdu.Etraf çok karanlık fakat ilginç bir şekilde nereye gideceğimi biliyordum.Yürüdükçe havanın daha çok soğuduğunu hissediyordum.Karşıda kapı yada ona benzeyen bir cisim vardı.Birden hiddetli bir rüzgar kapıyı açtı.Ve etrafı soğuk rüzgarlar bastı.Korkuyordum.Ama o kapının ardında ne olduğunu bilmek istiyordum.Bu yüzden yürümeye başladım.Tüylerim diken dikendi.Koridorun sonuna ulaşmıştım.
Büyük bir odaya girdim.Yer bu sefer mermerdi.Nefes alıp verdim.Soğuk buhar çıktı ağzımdan.Hala nereye gideceğimi biliyordum.Devam ettim.Daha da yavaşladım.Kendimi sardım kollarımla.Bu büyük odanın sonunda az önceki cisme benzeyen bir şey görüyordum.Kapı olduğunu düşünüyordum.Kapıya bir kaç metre kala az öncekinden daha soğuk rüzgar esti.Tüylerim artık şaha kalkmıştı.İçeri girdim.Yine büyük bir odaydı.
Yıldırım çarptı birden irkildim.Ardından kapı kapandı.Arkamdaki kapıya bakamadım korkudan.Bir şeyin arkamda olduğu hissine kapıldım.Arkamı yavaş yavaş dönüyordum.Gözlerim kapalıydı.Etraf daha da soğuk oldu.Yüz seksen derece döndükten sonra gözlerimi yavaşça açtım.Ve çığlık attım.Ayağım kaydı düştüm.Karşımda benden uzun suratı görülmeyen takım elbiseli bir adam duruyordu.Şimşek çaktı.Adam kayboldu.
Çığlık atarak uyandım yatağımdan.Kanla terle uyandım adeta.Nefes alıp veriyordum.Derin bir nefes aldım ve oh çektim.Yorganı kenara attım.Ve saate baktım.Saat dokuzdu.Benim hanım kalkmış olacaktı ki yanımda yoktu.Bunun bir rüya olduğu için Tanrıya şükrettim.Yataktan kalktım.Dolabı açtım.Çok terli olduğumdan üstümü değiştirdim.İçerden sesler geldiğini duydum.Kızartma sesi gibiydi.Günlerden Cumartesiydi.Hanım çocuklara güzel bir yemek yapıyordu kesin benide yemekten önce çağırırlardı.Üstüme bir şeyler giydikten sonra perdeleri açtım.Güneş ışığı içimi ısıtıyordu.Yine derin bir oh çektim.Birden ayak sesleri duydum.Yavaşça kapı açıldı.Gelen karımdı.Karım beni ayakta görünce şaşırdı.
"Uyuyorsun sandım" dedi gülen bir yüzle.
"Öyleydi" dedim soğuk bir tavırla.Yatağın üzerine attığım terli şeyleri gördü.
"Ne oldu sıcak falan mı bastı ?"
"Kabus gördüm terli bir şekilde uyandım.Umarım sana zahmet olmaz" dedim.Gülümsedi bana.Zahmet olmayacağını bilsemde normalde çamaşır günleri.Çarşamba,Cuma,Pazar idi bugün ise Cumartesiydi.
"Hallederim bir şekilde.Hadi gel kahvaltıya pancecake ve yumurta yaptım." gülümsedim.
"Elimi yüzümü yıkayıp geliyorum" lavaboya gittim.O da yatağın üstündeki terli çamaşırlarımı.Aldım yüzümü yıkadım ve aynaya baktım.Ve son bir kez derin bir oh çektim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Arkadaşlar olay Lender City adlı bir şehirde geçiyor.Bu da Orionna City (Clown daki şehir) gibi uydurulmuş Amerikan Şehri.Gerilim tipi yazmak istiyorum.Umarım beğenirsiniz seriyi.Sizin düşünceleriniz benim için çok önemli.
 



Üst