Slender Man Hikayesi 4.bölüm:*******

mydeath05

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum… hiçbir zamanda hissetmemişimdir. Nedendir bilinmez bir sıkkınlık vardır içimde. Bazen evimde koltuğumda uzanırken haberleri seyrederim. Orada ara sıra *******ları gösterir “Bir insan neden hayatını sona erdirir ?” diye düşünür herkes “Ne olursa olsun ölmeye değer mi ?” diye düşünürler.

Ben ******* etsem öyle salakça nedenlerden etmezdim. Misal aşk ! Karımla zorla evlendirildim. Açıkçası başta sadece cinsel organını için seviyorum onu ama sonradan bir sevgi besledim ona. Hani olur ya bir evcil hayvan seversiniz bağlanırsınız. Ama öldü mü iki gün ağlar unutursunuz, onun gibi benimkisi. Aşk yok karım için hayatımı vermem saçma.

Bir de tabi zenginlik derecesi var. Paraya hiç önem vermeyen biriyimdir. Paranın hiçbir değerinin olmadığına inananlardanımdır. Sadece parayı verirsin ve sana bir gecelik güzel bir zevk verir. Para zevk aracıdır. Sadece cinsellik değil ! Bir hamburger, dondurma yada sevdiğin bir kitap. Para her şeyi alamaz deseler de sevgiyi parayla alırsın. Çocuklarıma bir şey almazsam beni sevmezlerdi. Küçük bir çocuğa oyuncak almak önemli… Sevgini kanıtlarsın. Onunla ilgilenmek yetmez !

Başka neler kaldı ? Ağır stres mi ? her insan yaşar hayır hayır. Ben ******* etseydim. Nasıl olabileceğini biliyorum. Nasıl olacağını da. Hatta ******* edeceğimi de ! Çünkü benim bazı yeteneklerim var. Dini mi ? hayır ! Bilimsel mi ? alakası yok. Büyü mü ? bilmiyorum. Ama rüyamda gördüklerim çoğunlukla gerçek çıkıyor. Ve bu sefer çok kötü bir rüya gördüm. Kendi *******ımı !
Devam Edecek...
[DOUBLEPOST=1371022934,1371022824][/DOUBLEPOST]Pek yakında, yeni bölümleriyle Slenderman hikayesi kaldığı yerden devam ediyor ! Daha çarpıcı ve gerilim dolu!
 


oguz74

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
20
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
bu slenderman minecraft olmasi lazimdi
 

Ancalagon

Zombi Katili
Mesajlar
248
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
40
Puanları
0
Thewhitetree.org adlI sitede bu hokayenin aynIsI var bilgisayarIm gelirse linkini atarIm altIna alIntI deseydiniz ke$ke..
 

mydeath05

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0
pardon beyler unutmuşum alıntı yazmayı.[DOUBLEPOST=1374707011,1374587964][/DOUBLEPOST]
 

Üst