SlenderMan

Devamı Gelsinmi?

• Kullanılan toplam oy
    24

Gangsta

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Gun Slender Mapını Sızınle Paylasıcam Ve Kendı Yapımım Alıntı Degıldır.Ankete Katılın Oy Verın Ve Oy 10'a Ulasınca Elımden Gelenın En Iyısını Yaparak Mapı Genısletıcem Guzellestırıcem.
Resımler:

Buyurun Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
command block alip efect sanırsam efect hiç kullanmadım bu komutu cunki gerek duymadim efekt de olabilir neyse efect yazdiktan sonra potion sayisini yaz yani minecraftta her potu sayısal bir karsiligi vardir mesala 1 zıplama gibi zayıflık ve körlugun sayısını bul command blocka yaz ve bunu surekli devreye bagla rangede koy boylece mapin içindeki adam surekli kor olur 10dk sonra sure tekrarlanır

Gangsta

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
command block alip efect sanırsam efect hiç kullanmadım bu komutu cunki gerek duymadim efekt de olabilir neyse efect yazdiktan sonra potion sayisini yaz yani minecraftta her potu sayısal bir karsiligi vardir mesala 1 zıplama gibi zayıflık ve körlugun sayısını bul command blocka yaz ve bunu surekli devreye bagla rangede koy boylece mapin içindeki adam surekli kor olur 10dk sonra sure tekrarlanır
Saol CommandBlock Bılıyorum Ama Kodlamayı Bılmıyorum

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizce yazılar olmasının sebebi Slenderman'a benzetmeye çalışmak değil'mi? " Başarılı bir map :) "

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
oynarken slenderman modla oynuyordum arkamda spawn olmuş slender sonra bana en süper vuruşunu yaptı öldüm o no yu toplamıştım