Siteye girip baktıysan veya konuyu iyi okusan zaten görürsün adamlar e5 işlemci, i9 işlemci ve ryzen işlemci de satıyor baltalamaya gerek yok, adamların amacı her bütçeye hitap etmek, anladın mı?En yeni 'Xeon' CPU diyerek 5690 gibi 10 senelik işlemciler kullanmanız biraz tezat geldi. Başarılar
Amacın birinin yalakalığını yapmaksa anlarım fakat yorumumdan 'baltalamak' gibi bir terimin varlığını çıkardıysan yanılıyorsun. En yeni Xeon işlemciler dendiyse 10 senelik Xeon işlemcilerin sitede satışının yapılması tezattır! Harici olarak yeni seri i9 ve Ryzen gibi işlemcilerle iş yapmaları zaten alışıla geldik diğer firmaların da yaptığı takdir ettiğim fakat makineye doğru kullanıcı sayısı verildiği zaman iyi giden bir durumdur. Denemeden göremeyiz. Sonuna da başarılar yazarak eklemişim bence baltalamak kelimesi yorumuma uyuyor mu tekrar bir düşün. Aksi takdirde aklından şüphe etmeye başlıyorum...Siteye girip baktıysan veya konuyu iyi okusan zaten görürsün adamlar e5 işlemci, i9 işlemci ve ryzen işlemci de satıyor baltalamaya gerek yok, adamların amacı her bütçeye hitap etmek, anladın mı?![]()
Şahsen Xeon konusuna nerden ulaştın anlayamadım konuda ve sitede Xeon işlemcisi yok. Ayrıca diğer hostlar 4gb ramlı İ9'u 80 90 TL'ye Satıyorlarken Bu arkadaşlar ise 4gb yi 40TL'ye Satıyorlar. Bence konuyu güzel anlamamışsınız yanlışım varsa kusura bakmayın.Amacın birinin yalakalığını yapmaksa anlarım fakat yorumumdan 'baltalamak' gibi bir terimin varlığını çıkardıysan yanılıyorsun. En yeni Xeon işlemciler dendiyse 10 senelik Xeon işlemcilerin sitede satışının yapılması tezattır! Harici olarak yeni seri i9 ve Ryzen gibi işlemcilerle iş yapmaları zaten alışıla geldik diğer firmaların da yaptığı takdir ettiğim fakat makineye doğru kullanıcı sayısı verildiği zaman iyi giden bir durumdur. Denemeden göremeyiz. Sonuna da başarılar yazarak eklemişim bence baltalamak kelimesi yorumuma uyuyor mu tekrar bir düşün. Aksi takdirde aklından şüphe etmeye başlıyorum...
Hocam siz vdsden konuşuyorsunuz anladığım kadarıyla ben dedicated kastetmiştim ama sıkıntı yok. Eğer titizlikle çalışılırsa Xeon bile yeterlidir fakat henüz bunu herhangi bir hosting firmasında göremedim. SlimmWeb ilk olsun tabii ki ben de isterim.Şahsen Xeon konusuna nerden ulaştın anlayamadım konuda ve sitede Xeon işlemcisi yok. Ayrıca diğer hostlar 4gb ramlı İ9'u 80 90 TL'ye Satıyorlarken Bu arkadaşlar ise 4gb yi 40TL'ye Satıyorlar. Bence konuyu güzel anlamamışsınız yanlışım varsa kusura bakmayın.