Social Craft Şikayet Servere Başlamadan Önce Düşünün!

MattSmithDoctor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biz bu servere 21.06.2013 tarihinde gece 1 gibi başladık arkadaşımla sabah 6 40 a kadar jobs kastık faction açtık 7500 faction parası verdik. ormanın çevresi wgliydi sonra ormanın yanında kocaman 20,25x lik bi ev var adma yapmış faction claim atmış. bizde aynı ormanın yanına 8,10x ev yaptık claim attık serverde claim için ilk 250 sonra 500 750 diye artmakta baya 10k mı ne yada 15k gitmişti öyle. sonra gece yattık biz sabah kalktık factionu admin alemder silmiş.nerdeyse 15-20 k gibi yada daha fazla zarar girdik ki yeniyiz yani item vb. pek sığıncak yerde yok.

Sonra dedik neden sildin wg li yere claim atmak yasak dedi bizde dedik uyaraydınız claim i kaldırırdık dedik kuralları okusaydınız dedi sonra bizde dedik e arkamızda 20,25x daha büyük ev var yapmış adam onun neden faction silmediniz dedik oda o wgli yere atmamış dedi yani çok özür dilerim haklı çıkmak için elinden geleni yapan mal bi admindir arkadaşlar

tavsiyem başlamayın zaten serverde herkes dia kaynıyor artık nasıl elde etmişlerse. adamlar 2-3 stock dia dağıtıyor.serverin eğlenceside yok

resimlere geçeyim.

2.

Hem siktir git diyor yok götümüze göre factionmu siliyoruz diyor uyaraydı claim i kaldırırdık 20,25k zarardayız şu anda...

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wgli yere nasıl claim atılır ki mal lan bu admin

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaslar bu olaya benzer bi olay yasamistim bende. Açikçasi bi adminin oyuncuya karsi hakaret ve küfür etmesi o serverin iyi olmadıgını gösterir ne serverler vr adminle oyunculara çok iyi davranıyo bunlar küfrediyo. Bende tavsiye etmem arkadaslar. bilginize

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Resimleri anlamadim ama claimlİ yere wg atan adminin sanirm mallik sorunu vr.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka bir konuda bir adam x r a y ile wgli yerlerin kırılabileceğini söylemiş bu admin ondanda mal

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Zaaa .D
Sadece W.e ile kirabilir .
Bun da tam olarak bilmiyorum ama creative serverlarinin bazilarinda bu yzdn oyunculara we izini vermiyorlr.
Sanirim

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
az önce 50. mesajımı yazdım :D

qweraslan1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Wgli alana claim atmaktan haksızsın.Adminde Küfür ettiği için

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Normal oyuncular wgli yre claim atamaz akıllım :)
Adam oraya engelını koymyı unutmus bz ndn hkszs ?

MattSmithDoctor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
qweraslan wg sizdi ama wg li yer demişti, herneyse bırakılı çok oldu kendi serverim bile açıldı.

İP imzam'da